Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2020, 14:20
693
0

Йожеф САБО: «У Динамо кульгають дії в захисті»

Екс-тренер «Динамо» - про матч проти «Шахтаря»

| Оновлено 04 липня 2020, 14:20
693
0
Йожеф САБО: «У Динамо кульгають дії в захисті»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній наставник «Динамо» Йожеф Сабо розповів про те, чого чекати від матчу 29-го туру УПЛ проти «Шахтаря», який відбудеться сьогодні, 4 липня:

«Коронавірус зіграв погану роль в підготовці команд, адже, погодьтеся, тренуватися в домашніх умовах, або в не повних складах на базі - це зовсім не те, що необхідно гравцям і тренерському штабу.

Довелося в стислі терміни приводити команди до ігрових кондицій. На жаль, зараз не всі клуби показують оптимальну форму, радують індивідуальними і командними діями, збалансованістю гри.

У «Динамо», наприклад, кульгають дії в захисті. Та й гра півзахисників - де традиційно зібрані лідери - теж залишає бажати кращого. Про напад навіть говорити не хочеться. Не розумію, навіщо запрошувати легіонерів, якщо вони не кращі за наявних хлопців?

«Шахтар» достроково став чемпіоном, але киянам від цього навряд чи буде легше. «Гірники» навіть не основним складом гратимуть на перемогу. Олексію Михайличенку необхідно вирішувати як тактичні завдання, так і кадрові проблеми складу.

Після невдалого виїзду до Чернігова психологічний стан «біло-синіх» також знаходиться не на висоті. Але все можна змінити, якщо вони обіграють «Шахтар». Кияни ведуть боротьбу за друге місце і викладуться на всі сто».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.