Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 липня 2020, 13:22
9356
3

Олег ЛУЖНИЙ: «Новий власник топить Карпати»

Спеціаліст поділився думкою про ситуацію у львівському клубі

| Оновлено 03 липня 2020, 13:22
9356
3
Олег ЛУЖНИЙ: «Новий власник топить Карпати»
Динамомания. Олег Лужний

51-річний екс-гравець СКА «Карпати» Олег Лужний поділився думкою щодо проблем львівських «Карпат», яким загрожує зняття з чемпіонату.

«Не сказав би, що я повністю володію інформацією щодо львівського клубу, але останнім часом то одна знайома людина мені подзвонить і щось розповість, то інша. Для мене дивно, що відбувається. Коли новий власник «Карпат» (мається на увазі Олег Смалійчук — прим. ред.) брав на себе ці обов'язки, то він, напевно, на щось розраховував. Якщо я, наприклад, купую стару машину, то перш за все думаю про те, щоб її якісно відремонтувати і на ній їздити, а не викинути на смітник. А він замість того, щоб рятувати команду, бере і її топить. Поясніть мені, як таке може бути?! Львів мені небайдужий, тому прикро, що в «Карпатах» таке відбувається, і про клуб ніхто не дбає», — зазначив Лужний.

Оцініть матеріал
(93)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Похоже на то, что некоторые бизнесмены вдруг начали считать деньги, которые они раньше просто не считали, когда содержали толпу людей, которые привыкли отдыхать на футбольном поле по субботам и получать за это нехилое бабло. Может действительно наступили времена, когда футболисты начнут получать деньги только за качественную работу на поле? И при условии 100 процентной заполняемости трибун стадиона...
mavast
А до Смалійчука клуб не тонув? ДЕ Димінський і Коломойський? Лужний, ти про таких чув, чи ти далеко НЕ! бачиш? Проснись!!!!!!!!!!!!!!!
wicker
Смайл весільний генерал, а ось що кукловоди задумали - невідомо...