Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 02 липня 2020, 10:33
5283
6

Оце поворот! Екс-гравець Динамо стверджує, що його побила колишня дружина

Дуду ніяк не може розібратися з колишньою дружиною Маллу Оханною

| Оновлено 02 липня 2020, 10:33
5283
6
Оце поворот! Екс-гравець Динамо стверджує, що його побила колишня дружина
Twitter. Дуду і Маллу Оханна

В кінці червня колишній футболіст «Динамо» Дуду, який нині виступає за «Палмейрас», опинився в поліцейській дільниці, де давав пояснення з приводу заяви, написаної його екс-дружиною Маллу Оханною. Та стверджувала, що зазнала побиття з боку футболіста, але після відвідування правоохоронців Дуду і його юрист заявили, що нададуть докази, які «дадуть зрозуміти правду про те, що ж сталося».

Через тиждень бразильські ЗМІ повідомляють, що ситуація змінилася на 180 градусів. Тепер вже Дуду звинувачує свою колишню дружину в нанесенні побоїв різного ступеня тяжкості.

На доказ футболіст «Палмейраса» і його законні представники надали відео, на якому видно, як відбувалося спілкування Дуду і Маллу Оханни. На відео потрапляє момент, коли жінка починає вести себе дуже агресивно і зухвало - штовхає Дуду, а коли тому вдається прослизнути в машину, кидається на нього і починає наносити удари.

Поки невідомо, як кваліфікує даний доказ поліція, і чи дійде справа до суду, але Дуду, здається, потрапив ще в ту «Санта-Барбару»...

Відзначимо, що напередодні з'явилася інформація про можливий швидкий від'їзд Дуду з «Палмейраса» в один з клубів Катару в обмін на 15 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Akella_147
Скорее всего он решил забанить её. Она поняв, что дело запахло не загородным домиком, а фавелами в трущобах, решила удержать его всеми методами. Видать не получилось, и решила на крайняк оклеветать и срубить бабла. Диагноз типичной шкуры на лицо.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rasheed_iverson
який треш...
Футбол в квадрате
Ну все понятно, епанутая!
digsum
События развиваются прямо как у Джонни Деппа с Эмбер Херд, только та еще трахалась с Маском и Делевинь тройничком в квартире Деппа, откусила ему палец и насрала на подушку
JulikoB
Слепому видно, что здесь замешана любовь
(с)