Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 02 липня 2020, 14:31
10700
6

Анатолій БИШОВЕЦЬ: «Сьомін для мене не існує як людина і як тренер»

Екс-тренер збірної СРСР жорстко розкритикував російського фахівця

| Оновлено 02 липня 2020, 14:31
10700
6
Анатолій БИШОВЕЦЬ: «Сьомін для мене не існує як людина і як тренер»
Реальний час. Анатолій Бишовець

Колишній головний тренер збірної СРСР і московського «Локомотива» Анатолій Бишовець невтішно відгукнувся щодо екс-наставника київського «Динамо» і «Локомотива» Юрія Сьоміна.

«Я думаю, що інерція (після звільнення Сьоміна з «Локомотива» — прим. ред.) збереглася. Рівень гравців дозволяє, особливо проти «Оренбурга», та й проти того ж «Рубіна» досить безболісно проходити етап зміни головного тренера. Але треба сказати, що Ніколіч гідно поводиться. І мені здається, що деякі акценти в грі команди вже починають зміщуватися на користь креативності та розкутості гравців. Також важливий той факт, що Міранчуки досягли вже віку, коли можуть бути не просто яскравими талантами, а вже лідерами команди. Ну і видно, що гравці вже прийняли Ніколіча.

Ця людина (Юрій Сьомін — прим. ред.) була посереднім гравцем, так, бойовим, з настроєм. Можна говорити про нього, як про клубного тренера, знову ж, такого, хто вміє налаштовувати. Що стосується його перспектив, у нас з ним різні оцінки футболу і життєвих принципів. Тому я намагаюся його не коментувати. Ми зняли це питання. Не існує для мене ця людина. І тренер, до речі, теж», — зазначив Бишовець.

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Бишовцю до Сьоміна, як тренера, як до місяця рачки
Владимир Копяк
Удивил... Скажу лучше фамилии тех тренеров, кто не брал откаты с зарплат и премиальных игроков... Я лично не знаю таковых. Это общепризнанная практика в странах СНГ и Восточной Европы. Думаю, что и Блохин брал, и Маркевич брал, Михайличенко берет, я уже не говорю о тех, кто внизу таблицы барахтается, им тоже хочется не только стакан кефира на ночь ...