Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 липня 2020, 00:50
3631
2

Манчестер Сіті - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Ліверпуль» вже в ранзі чемпіона їде в гості до «Сіті»

| Оновлено 04 липня 2020, 00:50
3631
2
Манчестер Сіті - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManCity

У центральному матчі 32-го туру АПЛ «Манчестер Сіті» вдома прийматиме «Ліверпуль». Матч двох беззаперечно найкращих команд АПЛ міг би стати найбільш очікуваною подією кінцівки англійського сезону, ось тільки турнірного значення він уже не матиме практично ніякого.

Виїзна поразка «Манчестер Сіті» в 31-му турі від «Челсі» принесла «Ліверпулю» довгоочікуваний чемпіонський титул - перший за 30 років. І це за 7 турів до фінішу - рекорд АПЛ! З огляду на те, що з Ліги чемпіонів «Ліверпуль» вилетів ще до карантину, знайти мотивацію на кінцівку сезону команді Юргена Клоппа буде непросто.

Влаштовувати чемпіонський коридор своєму головному супернику - не найприємніша процедура для «Манчестер Сіті», проте наставник «Городян» Пеп Гвардіола пообіцяв, що його команда це зробить.

У Олександра Зінченка і компанії турнірної мотивації також не дуже багато. Чемпіонський титул захистити не вдалося, а відрив від третього місця, яке займає «Лестер», навіть після поразки від «Челсі» залишається значним - 8 очок. І важко уявити собі сценарій, при якому «Сіті» за 7 турів таку перевагу втратить.

Що стосується кадрової ситуації, то обидві команди зіграють в складах, далеких від оптимальних. Пеп Гвардіола не зможе розраховувати на головного бомбардира команди Серхіо Агуеро, а досвідчений Фернандіньо не зіграє через дискваліфікацію - в матчі з «Челсі» він отримав червону картку.

У «Ліверпуля» знову потрапив в лазарет Жоель Матіп - він вилетів до кінця сезону. Також в матчі з «Сіті» Юрген Клопп не зможе розраховувати на Джеймса Мілнера і Джердана Шакірі.

Наявність хоч якоїсь турнірної мотивації, на думку букмекерів, робить «Сіті» фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,1, за «Ліверпуль» - 3,5. Імовірність нічиї - 3,94.

2 липня, четвер

«Манчестер Сіті» — «Ліверпуль»
Манчестер. «Etihad Stadium». Початок - о 22:15
ТБ-трансляція на «Setanta Sports Україна»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.