Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2020, 17:22
5535
11

САБО: «Про таких гравців, як Марлос і Тайсон, Динамо може тільки мріяти»

Експерт назвав головну причину низьких результатів київського клубу

| Оновлено 29 червня 2020, 17:22
5535
11
САБО: «Про таких гравців, як Марлос і Тайсон, Динамо може тільки мріяти»
ФК Динамо Київ. Йожеф Сабо

Колишній наставник київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо розповів про причини негативного результату киян в матчі з «Десною» (2:3).

- У «Динамо» немає класної команди, немає топових футболістів, - звідси і результати в чемпіонаті України. Склад «біло-синіх» зараз - вже на рівні інших команд першої шістки, за винятком, звичайно ж, «Шахтаря». Про таких виконавців, як Марлос і Тайсон, «Динамо» поки що може тільки мріяти...

- Команді Олексія Михайличенка доведеться важко в боротьбі з «Зорею» і «Десною»?
- А як може бути інакше? «Зоря» і «Десна» ще на початку цього сезону створили команди не гірші, ніж у «Динамо». Чернігівці за рахунок своєї неймовірної працездатності, і тренерського досвіду Олександра Рябоконя створюють всім проблеми і реально претендують на бронзу. Я ще до сьогоднішнього матчу говорив, що «Динамо» як мінімум не виграє у «Десни».

- «Динамо» два м'ячі пропустило після розіграшу кутових...
- Це через відсутність належної майстерності. «Десна» - граюча команда, і вона не просто тисне, а намагається діяти хитро, змусити суперника зробити помилку. Але я розумію ще, коли «Динамо» все-таки вирівняло становище - 2:2, це нормально, як для такого поєдинку. Киянам треба було спокійно і грамотно утримати цю нічию. Але вони побігли вперед і стали закидати штрафний майданчик «Десни» навісами. А хто там може добре зіграти головою - Циганков, Де Пена, Вербич?

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію
Війна | 04 травня 2024, 15:42 23
«Всі готові воювати». Стаховський прокоментував закон про мобілізацію

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
У Динамо слабый тренер, плохая селекция, бездарный президент. У Динамо очень большая группа весьма посредственных игроков - Бущан, Бойко, Караваев, Шабанов, Шепелев, Сидорчук, Андриевский, ........
Александр Бондарь
Ну много пиз деть тоже не надо.Не селекция Шахтера их в наш чемпионат привезла
Comrade Me
Просто надо спуститься с небес на землю и понять, что былые заслуги клуба - хорошо, но в данный момент этот состав игроков и этот тренер годится лишь для первой шестерки команд. И в этом ключе их второе место - просто прекрасный результат, очевидно, это большой успех (без шуток).
Святослав Сташевский
здесь картина маслом-либо игроки держат инвесторов ДК за лохов, либо Суркис держит за лохов всех болельщиков Динамо. Почему президент молчит? после такого провала в цивилизованных странах президент на коленях просит болельщиков не принимать близко к сердцу поражение, понятно это спорт. Но здесь я так понимаю Суркисам срать с высокой башни как фанатов, так и на простых болельщиков.Вроде же он из интеллегентной семьи, отец главрачом поликлиники на Нивках был.....меняются люди и нравы....
Если президент не в состоянии управлять клубом, так пусть продаст бренд ДК, а так позорится то лучше заявится на первенство Киева и там на пляже с Алиевым и Милевским дыр-дыр гоняют.
Роман Порывай
Сабо: У «Динамо» нет классной команды, нет топовых футболистов, — отсюда и результаты в чемпионате Украины. ...О таких исполнителях, как Марлос и Тайсон, «Динамо» пока что может только мечтать..." Видимо, Ребров был не в курсе, что у него нет топовых футболистов, потому два года подряд брал чемпионство, обходя Шахтёр с Марлосом и Тайсоном в составе. А Хацкевич неоднократно обыгрывал в личных встречах.
nicksaf
Почему же их никто не купит. Это с нашими судьями они тут "герои", а еврокубках -- крупные поражения. Забыли мою теорему, напомнить?