Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1000
7

ЗАХОВАЙЛО: «Лучі необхідно відправити до Італії на перекваліфікацію»

Відомий футбольний агент вважає, що голова Комітету арбітрів УАФ некомпетентний

ЗАХОВАЙЛО: «Лучі необхідно відправити до Італії на перекваліфікацію»
УАФ, Лучано Лучі

Відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло розкритикував роботу українських арбітрів і голови Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі.

«Мене надихає «професіоналізм» наших арбітрів. Судді – такі живучі створіння, що вони навіть VAR починають обманювати. Останній тренд такий, що рефері використовують систему відеоповторів, аби щось знайти, а не для того, щоб правильно розібратися в ситуації. Якщо суддя починає бігати до екрану – це перша ознака того, що він хоче щось знайти.

У матчі «Динамо» – «Колос» арбітр щоразу бігав до VAR, коли була можливість. Це говорить лише про одне – про безтолковість. Особливо це стосується того, хто сидів за системою і закликав головного суддю переглянути епізод. Це потрібно робити, коли в цьому є необхідність, а не за першої нагоди.

Я попросив свого товариша, який раніше був суддею високої кваліфікації, переглянути згаданий матч. Він був сильно здивований, як часто в Україні рефері бігають до екрану VAR, і запитав: «А що, так можна?».

Лучано Лучі (голова Комітету арбітрів УАФ, – прим. «РБ») необхідно відправити в Італію на перекваліфікацію. Його підопічні підривають авторитет системи VAR. Скільки наших арбітрів працювали на матчах єврокубків за останні роки? Це і є результат його роботи. Лучі не заслуговує отримувати гроші за кураторство суддів в Україні», – заявив Заховайло.
 

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді
Теніс | 26 квітня 2024, 17:03 23
Костюк поступилась єгиптянці Шеріф у першому поєдинку в Мадриді

Реванш із Рибакіною доведеться відкласти

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
сергей богданов
У нас ВАР для топ клубов, бойко если надо ещё сбегал чтоб был нужный счёт, монзуль увидела нокаутирующий удар по Степаненко
Владимир Копяк
Давайте не забывать, при каком руководителе этот итальяшка попал на работу в нашу ФФУ. Неужели есть люди,которые верят в то, что и Коллина и Лучи получали инструктаж о том, что они должны воспитывать и обучать наших арбитров быть честными и справедливыми, не брать взяток и ходить только в белом? Инструктаж как правило носит совершенно другую направленность, потому и деньги эти мошенники от футбола получают не за выполненную работу, а за выполнение поставленных задач руководством ФФУ/УАФ. И по-поводу VAR. Любую хорошую идею можно испохабить и довести до абсурда. Это как раз то, что происходит в нашем футболе. А ноги растут и уши торчат от руководства УАФ, которое превратилось в организованное ОПГ по отмыванию преступных денег, которые дерибанятся с государственного бюджета
Kevko
Лучи - это большие деньги, выброшенные на ветер. Отправить в Италию безвозвратно
Axmetov10
А я согласен с Заховайло.Везде ВАР,это помощник арбитру,и только наши,как всегда нашли способ как нае ....ть всех и теперь,когда надо кого-то засудить,будут бегать и выискивать в определённую сторону пенальки.Яркий пример,как Бойко на Вербиче долго думал,успеет ли он ещё найти момент или все таки не рисковать и сразу решить
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил