Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 червня 2020, 20:03
9284
33

МИКОЛЕНКО: «Вербич сказав судді - немає фолу, а він дивиться VAR»

Захисник незадоволений грою команди і роботою арбітрів

| Оновлено 23 червня 2020, 20:03
9284
33
МИКОЛЕНКО: «Вербич сказав судді - немає фолу, а він дивиться VAR»
fcdynamo.kiev.ua

Захисник «Динамо» Віталій Миколенко прокоментував матч УПЛ проти «Колоса» (2:1), в якому рефері призначив 4 пенальті.

- Особисто у мене осад від нашої гри залишився. Але головне, що ми перемогли і заробили три очки, які для нас зараз дуже важливі. Не люблю обговорювати суддівство, але, те, що робив арбітр з VAR... У нашу сторону поставив пенальті, тому що я нібито порушив правила, але там фолу і близько не було! Мене цей пенальті трохи психологічно надломив. Після нього було складно нормально продовжувати гру. Якщо в чемпіонаті України впроваджують VAR, потрібно нормально моменти розглядати, а то скоро будемо грати за баскетбольним правилами, згідно з якими будь-який дотик – це фол.

І в їхню сторону рішення з одинадцятиметровим ударом було, м'яко сказати, дивним. Вербич сам підійшов до арбітра і сказав, що там пенальті не було, що проти нього правила не порушували, і VAR можна не дивитися, а суддя його просто відігнав, для мене це незрозуміло.

- Постійні зупинки гри дратували?

- По п'ять-шість хвилин просто стояти і чекати, поки він подивиться повтор і прийме рішення, будь-якого футболіста, як мінімум, напружує.

- «Динамо» добре провело два попередні матчі, але у поєдинку із «Колосом» гра команди була не настільки переконливою, із чим це пов'язано?

- Не можу сказати, що щось пішло не за нашим сценарієм. Ми непогано почали - у «Колоса» майже не було моментів. Потім почалися стандарти, незрозумілі штрафні удари, які ми заробляли поблизу своїх воріт. Напевно, це трохи надломило нас, і ми почали нервувати. Крім того, ми намагалися швидко забити м'яч, і коли відбирали його, бігли в атаку без будь-якого контролю. У результаті вийшли «гойдалки». «Колос» у цьому плані краще контролював м'яч, і коли його відбирав у нас, не завжди вибігав у контратаку.

- Напевно, легше стало вже після вилучення у складі суперника?

- Звичайно, грати було легше, оскільки у нас на одного гравця більше. Але особисто мені за рахунку 1:1 легше не було через постійні зупинки для перегляду VARа, які мене засмучували, адже було неможливо нормально грати. Ми п'ять хвилин грали, потім шість хвилин дивилися VAR.

- Переможний м'яч де Пена забив вже у кінцівці матчу, до цього гра була нервовою та напруженою?

- Ну звичайно! Я був упевнений, що ми переможемо. Тим паче у більшості, але нічийний рахунок змушував трохи понервувати.

- Яке враження на вас справив «Колос»? Це сильний суперник?

- Можу сказати, що ця команда однозначно гідна першої шістки, вона дуже добре оборонялася, і атаки у них були досить перспективні. Вони цілеспрямовано готувалися до поєдинку з нами і гідно себе проявили в цій грі. Одним словом, молодці.

- У вас буде достатньо часу на підготовку до наступного суперника - чернігівської «Десни», оскільки ви будете працювати в тижневому циклі. Уже думали про цей поєдинок?

- Ми дивилися їхній минулий матч з «Зорею». «Десна» бореться за медалі і дуже добре виглядає в іграх, як і «Зоря» і всі інші команди у першій шістці. Словом, бойовита, хороша команда. Відчуваю, що і ми вже провели достатньо ігрового часу, і в матчах стає набагато легше працювати на повній швидкості.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 8
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Роман Порывай
Ще одне підтвердження, що суддя такими затримками і рішеннями ламав гру обох команд, сбиваючи темп і настрой. Миколенко доволі точно передав мої відчуття від гри.
Юра Вареник
Вербич красава , судья походу на тотал больше поставил . И ставка горела
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Leo Leo
Всем станет легче,как только запретят комментировать работу судьи всем,игрокам,и тренерам, как во время игры так и после.. Только руководителям на разборе после игры! Если всё ок,суди дальше, проблемы- сиди дома..
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Так ху-і Циганков той пеналь забив, якщо Вербіч сам казав судді що порушення не було???? Треба було показово м'яча в руки воротарю...