Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 червня 2020, 13:47
8870
62

Артем ФРАНКОВ: «Не розумію, в чому претензії до Бойка?»

Фахівець вважає, що арбітр вірно призначив всі чотири пенальті в матчі «Динамо» — «Колос» (2:1)

| Оновлено 23 червня 2020, 13:47
8870
62
Артем ФРАНКОВ: «Не розумію, в чому претензії до Бойка?»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про перемогу київського «Динамо» над «Колосом» (2:1) в матчі 27-го туру чемпіонату України.

«Другий тайм матчу «Динамо» — «Колос» став скандальним не через роботу арбітра, а через те, що деякі любителі футболу стали рахувати кількість пенальті.

Я переглянув всі епізоди з пенальті, яких було всього п'ять (один після перегляду скасували). Так ось, на мій погляд, всі чотири призначені пенальті — були. Зрозуміло, ні у кого не викликають сумнівів пенальті, призначені у ворота «Динамо».

Що стосується 11-метрових у ворота «Колоса». Отже, перший пенальті, за який Петров отримав другу жовту картку і залишив поле. На повторі досить добре видно, що Петров смикає Вербича за футболку, і Вербич валиться. Порушення було. У даній ситуації був очевидний вплив, який змінив долю гольового епізоду.

Другий пенальті Бойко взагалі скасував. Так, він довго слухав свого колегу, потім бігав дивився. Але претензії є?

І, нарешті, вирішальний пенальті, з якого був забитий переможний гол. Бойко повернувся до перегляду епізоду. Повтор чітко показує, як Єфремов смикає де Пену за футболку. Хлопці, вибачте, так можна вже грати?

При цьому, Бойко призначив два пенальті у ворота «Динамо». Де ж тут упередженість? Пошукайте в матчі моменти, коли такого ж роду контакт був у штрафному майданчику «Динамо», і це було залишено арбітром без уваги.

Одним словом, я не розумію, в чому претензії до Бойка? Так, мені теж не подобається, коли занадто довго дивляться відео. Але, конкретно, поясніть мені, в чому проблема. Я вже мовчу, що за рахунку 1:1 у Антюха був, по суті, буліт, і Бущан витягнув. Ось хто витягнув? Не суддя витягнув «Динамо», а Бущан!

Повторюся, всі чотири пенальті були. Гра «Динамо» — зовсім інша тема. Вона не має відношення до суддівства», — сказав Франков в ефірі свого каналу на YouTube.

Оцініть матеріал
(68)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ворскла – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 20 квітня 2024, 07:00 0
Ворскла – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Обидві команди знаходяться в середині таблиці, але ковалівський клуб ризикує опинитися нижче

Костюк – серед топів. Стали відомі всі учасниці 1/2 фіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:48 2
Костюк – серед топів. Стали відомі всі учасниці 1/2 фіналу в Штутгарті

Українка увійшла до четвірки найсильніших на найпрестижнішому турнірі категорії WTA 500

Коментарі 62
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Претензии не только к Бойко, а к кооперации нескольких судей.
Ведь против Зари оказывается можно и рукой играть (как Попов), и за футболку дергать (как Громова). Но вроде Франков тогда такими вопросами не задавался.
DKTheBest2
Лишньою була жовта Цітаішвілі, який не симулював, не апелював до арбітра і на просив пенальті. На Вербичі пенальті і дійсно не було, хоч там його і трохи притримали. Він вже був позаду і та притримка нічого не могла змінити.
Миколенку пенальті повністю на совісті арбітра. Там зовсім нічого не було. Інші пенальті чисті і 100%. Можете не погоджуватися але на повторах все чітко видно. І рука у Попова була і динамівців тримали за футболки.
А то, що була запізніла реакція арбітра на останній пенальті, то дивіться Бундесліга, там постійно таке і ніхто трагедію з цього не робить.
І погоджуся з усіма, що Динамо зараз повністю ніяке.
Vladislav Pohily
Не знаю, були там пенальті чи ні, але виглядало це жалюгідно. Коли ДК здобуває перемогу чисто завдяки формальному пенальті, а пенальті на ДеПені було саме таким, тому що реальної гольової загрози там не було, - це задоволення точно не приносить. 25-30 хвилин нормальної гри проти Зорі й знову не зрозуміло що.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DKTheBest2
Претензії до Динамо. А на Бойка за компанію.
wladimir_skidan
По поводу пенальти на Де Пене фактически он упал потому что ноги проскользили по траве в момент когда он резко сменил движение. Но на беду Колоса защитник придержал его за футболку. Повод у судьи был.
samird
Претензии к трем эпизодам.
1. Желтая для Цитаишвили. Игрок Колоса руку выставлял - это факт. Пенальти за такое я бы конечно не давал, но и карточка - это смешно.
2. 10 минут просмотра отмененного пенальти. Непонятно что там можно было столько мусолить. Бойко показалось, а Арановский, я так понимаю, сказал, что ничего не было вроде. Ну так - сбегай и посмотри. Что там можно было слушать? Пенальти там никакого конечно не было.
3. Пенальти Миколенко. Эпизод практически такой же, как с Цитаишвили в первом тайме. Я считаю, чт такие пенальти ставить не нужно. Но формальный повод у Бойко был - Миколенко руку выставлял. Но надо же быть последовательным. Если Бойко не увидел - что делал Арановский с ВАРом?
Были и другие мелкие ошибки В ОБЕ СТОРОНЫ. Но это в каждом матче присутствует - такой уровень арбитров у нас. ВСЁ. Соплей и бреда куда больше, чем повода. Как обычно. Болельщикам Шахтера рекомендую хорошенько и внимательно пересмотреть гол в ворота Колоса в предидущем матче. Он был забит после явного нарушения. Возмущайтесь. Не пахнет?
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
temamx2727
Ты и не поймёшь. На твой взгляд судья хорошо отработал, на взгляд 90% болельщиков, он тупо засудил. Разные взгляды, Франков. И зрение плохое тут ни при чем)
sv_2000
Как помне, второй в ворота ДК был довольно сомнителен, но, в принципе, повод был поставить за вытянутую руку. Так что согласен с Франковым.
oven-50
Уч и горит у кротовни "ПЕРДЯК"
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
waw
динамівська підстилка - франков - всім задоволена,звичайно,суддя виконав замовлення, в кожній грі можна знайти привід для пари одинадцятиметрових для обох команд,але так,щоб виграла потрібна команда,що бойко і продемонстрував
8number
Так норм судеечка, вы что
Больше пенальти всяких и разных !
Тогда всем клубам срочно перейнять тактику Динамо - разгон и эффектное падение в штрафной соперника.
С-р-о-ч-н-о!
umnuy2
В который раз убеждаюсь что статьи ему писали литературные рабы в Футбол еженедельник когда ещё все покупали печатную версию.Нет у него не тех словесных оборотов ни юмора как тогда,совсем другой человек
Denmark1107
А навіщо взагалі цитувати "думку" цього Франкова? Це все рівно, що спитати, що і як, наприклад у депутата Олега Ляшка, який нічим не гірше відповість. Артем Франкoff нічим не відрізняється від будь-якого продавця бананів/ананасів, т.я. це колишній військовий мент, котрий перевзувся при Гриші Суркісу, начебто в топ-редактора
Пфрр... та й ще, як він стверджує, *ЗдЕцтваЗаЧелсі*. А *зДецтваЗаЧелсі* може бути тільки пацан, народженець кінець-початок 90-00-хх., Тому що ті, хто віком з 50-60-70-хх років у дитинстві НІКОЛИ ПРО ТАКУ КОМАНДУ ЧУТИ НЕ МОГЛИ.
ampl7
Меня мало интересует мнение морально нездорового человека. К тому же сукисовской подстилки.
Муґунот Уух
как говорила Софа Соломоновна, “в жизни всегда есть место поводу”
был повод дать, пенальти, красную, желтую, штрафной удар, а равно, был повод то же самое не дать, - сами виноваты: нех*р давать судье повод
зачем тот тип из Колоса дернул ДеПену за майку?какая в том была необходимость?
ПС. то же самое я говорил и своим коллегам - болельщикам Динамо, когда принимаются решения не пользу киевлян. нех*р давать судье повод
rus
Вчера на Де Лигте дали пеналь 100% как на де Пене
Panama2830
Хочеться запитати у цього горе-писаку... А як? скажи, як можна завалити чоловіка, ну не дівчину ж на підборах, як можна завалити чоловіка, який стоїть на двох ногах, СМИКАЮЧИ ЙОГО ЗА ФУТБОЛКУ?????? Я не можу уявити...., як смикаючи за футболку, можливо завалити дядька????? Потрібно своі перемоги доводити футболом, а не позорними одинадцяти метровими ударами... позорище... і якщо умовно на місці Колоса була б якась Барселона чи Реал, то на подібні фоли навіть до уваги не взяли б... тому що за подібні фоли, та ще 10 хв. по тому..., цьому судді очко порвали б, а Колос це зробити не може, ось і вся правда Горе-писака....