Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 24 червня 2020, 14:27
1943
3

Аталанта – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Після 3:3 у першому колі від цих команд можна очікувати чого завгодно

| Оновлено 24 червня 2020, 14:27
1943
3
Аталанта – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
ФК Аталанта. Дуван Сапата

У середу, 24-го червня, відбудеться центральний поєдинок 27-го туру Серії А, в якому «Аталанта» прийме «Лаціо». Матч пройде в Бергамо на стадіоні «Атлет Адзуррі д'Італія». Стартовий свисток арбітра пролунає о 22:45 за київським часом.

Майбутні господарі йдуть на четвертому рядку в турнірній таблиці чемпіонату Італії, маючи по шість очок різниці між третьою і п'ятою позицією. Команді важливо втримати місце в зоні Ліги чемпіонів, але й поборотися за медалі було б престижно. У «Лаціо» цілі трохи вищі, їхнє друге місце і чотири очки відставання від «Ювентуса» при одній грі в запасі дозволяють сподіватися на боротьбу за чемпіонський титул. Тим не менш, «біло-блакитні» ще з часів Нести, Верона, Сімеоне і Михайловича не піднімали головний італійський трофей над головою.

«Аталанта» має невелику перевагу, оскільки вже зіграла перший матч в національній першості після виходу з карантину, був переможений «Сассуоло» (4:1). У тому матчі на заміну виходив українець Руслан Малиновський, але результат був зроблений набагато раніше. Загалом хлопці Джан П'єро Гасперіні забивають більше за всіх у чемпіонаті, але при цьому мають деякі проблеми в оборонних діях. У домашніх матчах вони поступалися чотири рази, і не завжди топовим суперникам.

«Лаціо» почав поточний сезон досить скромно, але, починаючи з кінця жовтня, видав феноменальну серію: 16 перемог і 2 нічиї у вісімнадцяти матчах. Відібрати очки у команди Сімоне Індзагі, який в якості гравця брав той самий титул чемпіона Італії 99/00, змогли тільки «Рома» (1:1) і «Верона» (0:0). На виїзді римський клуб грає набагато менш гостро, але результату досягає майже завжди.

Матч першого кола закінчився з рахунком 3:3, хоча до 69-ї хвилини «Аталанта» вела з перевагою в три м'ячі. У заключній частині матчу творилося щось неймовірне: був і спірний пенальті, і фантастичні порятунки воріт «Лаціо», і ще один пенальті в компенсований час - як наслідок, образлива втрата очок для бергамасків. Навряд чи вони забули ту зустріч, тому особливий настрій на майбутній матч гарантований.

У середу Гасперіні не зможе розраховувати на дискваліфікованого Пашаліча, Індзагі - на травмованих Луліча, Лейву і Феліпе. З огляду на те, що в складі обох команд знаходяться 4 з 8 найкращих бомбардирів поточної елітної першості Італії, очікується багато забитих м'ячів.

Орієнтовні склади:

«Аталанта»: Голліні, Толой, Паломіно, Джимсіті, Хатебур, Рун, Фройлер, Госенс, Гомес, Ілічіч, Сапата.

«Лаціо»: Стракоша, Раду, Ачербі, Габаррон, Лаззарі, Мілінкович-Савич, Пароло, Луїс Альберто, Хоні, Іммобіле, Кайседо.

24 червня, середа

«Аталанта» – «Лаціо»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі д'Італія». 22:45
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua – 2:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил