Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 17 липня 2020, 17:28
882
0

Барселона - Атлетик. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонці більше не можуть втрачати очки

| Оновлено 17 липня 2020, 17:28
882
0
Барселона - Атлетик. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Twitter

23-го червня в рамках 31-го туру іспанської Ла Ліги відбудеться матч між «Барселоною» і «Атлетиком» з Більбао.

Після карантину обидві команди досить непогано зіграли, жодного разу не поступившись у трьох турах.

«Барселона» має в активі перемоги над «Мальоркою» (4:0), «Леганесом» (2:0), а також каталонці розписали мирову з «Севільєю» (0:0). Як бачимо, «Барса» після карантину жодного разу не пропускала.

Атлетик зіграв внічию з «Атлетіко» (1:1) і з «Ейбаром» (2:2), а також виграв у «Бетіса» (1:0).

«Барселону» після осічки в поєдинку з «Севільєю» обігнав в турнірній таблиці Ла Ліги «Реал» Мадрид. У обох команд по 65 очок, але у «галактікос» є перевага за особистими зустрічами. «Атлетик» з 42 балами йде на 9-й позиції і ще розраховує потрапити в зону Ліги Європи.
За особистими зустрічами «Барселона» має кращу статистику, ніж «Атлетик». У 186 матчах «блаугранас» перемагали 91 раз, а баски тріумфували 63 рази. Нічиєю завершувалися ці протистояння 32 рази.

У першому колі на «Сан Мамес» переміг «Атлетик», завдяки суперголу у виконанні ветерана команди Аріца Адуріса, який поклав «красеня» на 89-й хвилині, ледь тільки вийшовши на заміну. До слова, найстарший футболіст Ла Ліги забив у тому матчі перший м'яч у цьому сезоні вищого дивізіону чемпіонату Іспанії.

«Барселона» вже три матчі не може виграти у «Атлетика». До поразки в Більбао в тому сезоні були дві нічиї (1:1 і 0:0). До цієї серії «Барса» шість матчів поспіль перемагала басків із загальним рахунком 15:0 (один матч в 2016-м завершився розгромом від каталонців з рахунком 6:0).

За «Барселону» з басками не зможуть зіграти три футболісти. Усман Дембеле відновлюється від старої травми. А Френкі де Йонг і Серджіо Роберто недавно отримали пошкодження і будуть їх заліковувати. У зіркового Де Йонга пошкодження камбаловидного м'яза правої ноги, а у Серджіо Роберто перелом ребра. За «Атлетик» через перебор жовтих карток не зіграє Юрі Берчіче. Всі інші виконавці в строю.

Букмекери вважають, що у «Барселони» набагато більше шансів на перемогу в матчі, і пропонують на них коефіцієнт 1,37. Вікторія «Атлетика» котирується, як 9,00. На нічию дають 5,10. На тотал більше (3,0) пропонується 2,06, а на тотал менше (3,0) - 1,82.

23 червня, вівторок

«Барселона» - «Атлетик»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 23:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.