Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 червня 2020, 14:55
4350
12

Руслан КОСТИШИН: «Бойко і Арановський щось нашіптують один одному»

Наставник «Колоса» прокоментував скандальний матч УПЛ проти «Динамо»

| Оновлено 23 червня 2020, 14:55
4350
12
Руслан КОСТИШИН: «Бойко і Арановський щось нашіптують один одному»
koloskovalivka.com

Наставник «Колоса» Руслан Костишин прокоментував поразку від «Динамо» з рахунком 1:2. Тренер вибачився за поведінку в матчі з 4 пенальті.

«По грі ми доволі гарно виглядали на фоні «Динамо». Хоча у нас є свої проблеми, є травмовані – Оріховський та Смирний, і це ключові позиції. І ми дійсно гарно виглядали, і могли заслуговувати десь і на перемогу. Я в першу чергу хочу вибачитися за свою поведінку на бровці біля поля. Тому що, головний тренер не може так поводитися. Але на це були причини, адже ти не можеш себе стримувати, коли коїться такий бардак. Я навіть епітетів не можу підібрати. Хочеться таке сказати, що журналісти потім «запікають» у відео».

«У нас кожна гра достойна. І якщо повернутися до «Шахтаря», то ми той гол пропустили після порушення суперників. Хлопці молодці, я хлопцям не можу щось сказати. Хоча хочеться, щоб футболісти, які виходять чисто сам на сам із голкіпером, забивали, реалізовували такі моменти. Хочеться, щоб ми не привозили вилучення. Завжди можна знайти претензії до своїх футболістів. Але ми достойно виглядаємо у першій шістці – так, ми поки не виграємо, проте наші перемоги ще попереду».

«Я можу прокоментувати тільки два пенальті, які ми заробили. Бо ті пенальті, що ми заробили – там ВАР не дивилися. Потім ще один пенальті, і вилучення Петрова – я не бачив. Було пенальті, який Бойко поставив і відмінив. А взагалі, дивіться – суддя у першому пенальті стоїть на полі і п’ять хвилин вирішує. Потім дивіться епізодів шість-сім біля ВАРа. Він дивиться, дивиться, щось шукає, але не може нічого знайти, і відміняє пенальті. Потім наступає черга наступного пенальті – він прибігає до ВАР, і за один епізод вирішує, що там був пенальті. І там людина послизнулася, і самі гравці «Динамо» визнають, що там пенальті не було, і динамівцям самим соромно за те, як воно все сталося. І футболісти «Динамо» – вони молодці, вони йдуть і кажуть – нам такого не потрібно, не потрібно такої допомоги. Можливо, ми грали не дуже, але можливо ми б дотиснули вас, і дотиснули чесно. А ці пенальті – це ганьба. Не може судити чотири арбітри ВАР на всю Україну. Арановський підказує Бойко – Бойко підказує Арановському. Один одному нашепочуть. Можливо, вони подружжя, можливо проживають разом, я не знаю».

«Ми всім даємо бій, хоча у нас є свої проблеми. І я не списую на те, що у нас є проблеми у якості, у виконанні, у реалізації моментів. Ми виходимо із «Шахтарем» сам на сам, виходимо з «Динамо», і не можемо забити. І це проблема нашої команди. У нас є завдання – грати за свою честь, гідно виглядати, показувати те, за що так полюбили «Колос». За непоступливість, за характер. І ми доводимо цими іграми. І ми граємо за вболівальників, за преміальні від президента, і за своє ім’я. Скажу, що сьогодні була порушена дисципліна – до матчу було вирішено, що першим пенальті б’є Гавриш. Але м’яч взяв Богданов, ми будемо з’ясовувати, як це сталося. Арні Вільхамссон був на заміні, і мав перший пенальті бити Гавриш, а коли вийшов Арні, то він повинен був пробивати, якщо буде другий пенальті, і він молодець».

«Але я хочу вам таке сказати, якщо пішла така канитель. Навіщо президентам скидуватися і платити за ВАР? Це великі гроші, компанія ця приїжджає. Платять гроші людям, зарплати. Навіщо їм платити, коли таке відбувається? Виходить, що президенти платять ні за що. Справедливості немає! Хочеться, щоб було справедливо, а у цій грі рішення були несправедливі», - сказав Костишин.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Некрасов
Арановський подсказывает Бойко - Бойко подсказывает Арановскому. Друг другу нашепчут. Возможно, они супруги, возможно проживают вместе, я не знаю».
----------------------------------
Это пять... но по факту, попытка найти 11 метров там где его не было (момент с Вербичем). Это же театральное шоу, муки Бойко, он же так хотел этот пенальти...
Если серьезно, то что то мне подсказывает, что Бойко после такого "театра" в Европе судить не будет.
з.ы. Вообщем кроме Монзуль в Украине судей не осталось.
ampl7
Шесть минут совещания арбитров! Это уже судейский шедевр! Деньги от Сукиса получены - выискивалась более или менее годная причина для назначения пенальти. Но эпизод никак не тянул на пенальти - так как был фол в атаке.
temamx2727
Это просто пипец, два левых пеналя и красная. Я надеюсь, мы больше этого судью не увидим. И это, бля, вместе с вар!!! Нах оно нужно нам, если судья и с вар спокойно без напряга решает судьбу матчей?
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mmuk
Руслан! Старайся ти молодець!
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил