Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 22 червня 2020, 15:17
4959
2

Коментатора Dota 2 звинуватили в домаганнях і примусі до сексу

Ендрю «Zyori» Кемпбелл потрапив в скандал

| Оновлено 22 червня 2020, 15:17
4959
2
Коментатора Dota 2 звинуватили в домаганнях і примусі до сексу
Beyond the Summit. Ендрю «Zyori» Кемпбелл

Стрімерша і косплеєр Ashnichrist розповіла про домагання популярного англомовного коментатора Ендрю «Zyori» Кемпбелла.

За її словами, популярний коментатор запросив її на Dota Summit в ролі косплеєра. Вони багато часу проводили разом, а після афтепаті лягли спати в одному ліжку - але між ними нічого не було. На наступний ранок коментатор запитав дозволу у неї розповідати всім друзям, що між ними щось було. Вона погодилася. Після цього вона відчувала сором, адже він - популярний коментатор, якого знає безліч людей, запросив її - «нікчему» - на приватний турнір з важливими людьми. Їй здавалося, що вона винна йому.

Пізніше її знову запросили на турнір BTS - вона знала, що від неї вимагають, але все одно полетіла, бо хотіла бути частиною цієї групи. У перший же день у неї почалися місячні, вона намагалася сказати, що не може займатися сексом, але коментатор натиснув на неї. Цілий тиждень вони займалися сексом щодня, хоча їй це не подобалося, але вона відчувала, що винна йому. Після того, як вона повернулася додому, коментатор надіслав їй фотографії кривавого простирадла. Їй було соромно, а ще вона почала боятися, що він буде використовувати фотографію, якщо вона щось комусь розповість. Тому вона довгий час зберігала мовчання.

Тепер вона не вважає себе частиною спільноти Доти і вирішила розповісти про це. В кінці вона зазначила, що нічого не хоче чути від Zyori - ні вибачень, ні пояснень. Єдиний раз, коли вона назвала коментатора по нікнейму - в самому кінці відкритого листа. До цього в твіттері вона сказала, що Zyori «зробив щось погане».

Dota 2
Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Вот что значит неправильное воспитание в семье, потом в школе... Но у них там в загнивающем капитализме - это считается нормой поведения, есть масса случаев когда такие бабенки через 40 лет вспоминают, что на выпускном вечере один из одноклассников ей сделал непристойное предложение, которое не было реализовано в дальнейшем, но она возмущена и требует денежной компенсации за моральное унижение через суд... У нас с этим проще и никто не заморачивается по таким случаям...
dd dent
дура подбитая какая-то