Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 червня 2020, 16:22
4389
9

Голи Степанюка, сейви Різника, невпевнений Шурман. Ворскла здолала Дніпро-1

Полтавчани перервали переможну серію дніпрян

| Оновлено 20 червня 2020, 16:22
4389
9
Голи Степанюка, сейви Різника, невпевнений Шурман. Ворскла здолала Дніпро-1
ФК Ворскла

Обидві команди ще не програвали після карантину, причому «Дніпро-1» продовжив свою виграшну серію, яка перед грою в Полтаві налічувала вже чотири матчі. Команда Дмитра Михайленка вважалася фаворитом, доводячи своєю грою, що всерйоз розраховує поборотися за місце в єврокубках. Дніпряни підійшли до матчу без втрат у складі, в той час як господарі через дискваліфікації позбулися двох флангових захисників - Сапая і Пердути.                                                                                                                                                                                                                         
Суперники розпочали гру дуже бадьоро, з перших хвилин гості діяли першим номером, на що полтавчани відповідали непоганими контратаками. Вже на 7-й хвилині атака «Дніпра-1» правим флангом завершилася прострілом в центр штрафного, після чого Чеснаков зачепив Булецу, а арбітр матчу Шурман призначив пенальті у ворота господарів. Після цього почали відбуватися дивні речі. Головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов з групою футболістів команди господарів почали пресувати бокового суддю (в тому числі з використанням нецензурної лексики), добившись від Шурмана скасування свого рішення. Полтавчани, втім, все ж понесли покарання у вигляді червоної картки Максимову, що, напевно, навряд чи влаштувало «Дніпро-1».                                                                                                                                                                           
Уже в наступній атаці господарі і зовсім ледь не вийшли вперед, але Кулач не зміг пробити Юрчука з центру штрафного майданчика. Гра виглядала добре, на 15-й хвилині чудовий шанс був уже у Хобленка, але потужний удар Олексія з району кута воротарської відбив Різник. І все ж швидкий гол в матчі відбувся. У контратаці Васін справа прострілив на Кулача, який пробивав впритул, Юрчук врятував, але перешкодити Степанюку добити сферу в ворота голкіпер вже не міг. Під кінець першої третини матчу знову відмінно проявив себе Різник, забравши м'яч після непростого удару головою Адамюка. Суперники продовжували грати в атакуючому стилі, гості більше часу проводили на половині суперника, але до закінчення тайму пам'ятних моментів не було.                                                                                                                                                            
Початок другої половини вийшов шокуючим для «Дніпра-1». У контратаці Кане, якому не змогли перешкодити Кравченко і Цуріков, протягнув м'яч по центру і віддав передачу в штрафний Степанюку, а той низом відправив сферу у дальній від Юрчука кут. Гості відразу ж могли повернутися в гру, Когут після навісу з кутової позначки головою по дузі класно закинув м'яч за спину голкіпера, але полтавчанам допомогла штанга. Ще один кутовий біля воріт «Ворскли» просто зобов'язаний був завершитися взяттям воріт, але Різник продовжував творити дива, неймовірним чином відбивши удар головою Адамюка з лінії воротарського.                                                                                                                       
Мабуть, нереалізовані моменти не кращим чином подіяли на дніпрян. Атакуючий запал гостей явно згас, а полтавчани останню третину матчу грали вже по рахунку і лише зрідка, в основному зусиллями невтомного Кане, намагалися проводити контратаки. Не допоміг «Дніпру-1» і вихід Супряги, який за відведений йому на полі час запам'ятався тільки навісним ударом головою, після чого м'яч, зачепивши поперечину, покинув межі поля.                                                                                                                                                                                                                                    
У наступному турі на «Дніпро-1» чекає також непростий виїзний матч з прямим конкурентом за сьому сходинку «Маріуполем». Азовці після сьогоднішньої перемоги над «Львовом» скоротили розрив від команди Михайленка до чотирьох очок. Полтавчани також проведуть дуже важливий для себе матч на своєму полі проти «Олімпіка».

Українська Прем'єр-ліга. 27-й тур.

«Ворскла» - «Дніпро-1» - 2:0

Руслан Степанюк (19, 48)

Володимир Чеснаков (7), Павло Ребенок (29), Владислав Кулач (40), Олександр Скляр (69), Володимир Баєнко (76) - Олексій Хобленко (25), Ігор Когут (26), Франчіско Ді Франко (43), Максим Лопирьонок (55), Андрій Цуріков (58), Дмитро Коркішко (77)

«Ворскла»: Дмитро Різник, Володимир Баєнко, Володимир Чеснаков, Альюн Ндіайе, Павло Ребенок (Валерій Дубко, 93), Олександр Скляр (Євген Опанасенко, 93), Давид Пуцлін, Денис Васін (Луїзао, 71), Ібрахім Кане, Владислав Кулач (Данило Кравчук, 84), Руслан Степанюк (Євген Павлюк, 93)

«Дніпро-1»: Валерій Юрчук, Володимир Адамюк, Олександр Сваток (Максим Лопирьонок, 46), Сергій Логінов, Андрій Цуріков, Сергій Кравченко, Ігор Когут (Єгор Ярмолюк, 80), Франчіско Ді Франко (Олександр Сніжко, 76), Лукас Тейлор, Сергій Булеца (Владислав Супряга, 60), Олексій Хобленко (Дмитро Коркішко, 76)

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського (Полтава)

ВОРСКЛА - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DICTATOR_UA
Суддя клоун
BekXan
Хорошая и интересная игра.Эхххх все бы такие матчи.
8number
Поздравляю полтавчан Удачи в кубке. Шансы есть даже против Динамо с такой игрой.
Думал с Ингульцом была показательная тренировка, а нет. Михайленко включил Клоппа только с реализацией пасов в 10%
Aleks04
Ворсклу с победой. А Днепру... Не унывать. Если бы реализовали свои моменты, было бы проще. Отрыв от Арендуполя 4 очка, следующий матч против них, нужно отрываться
korrektno
Без опорника (граючого), та і, взагалі, в 10-х, без осмисленної атаки немає перспективи. Лавриненко та Максимов це розуміють і використовують "на раз".
lviv-999
Цей матч.Доречі дуже класний.Зіпсував судя і Максимов.!!!! Послати судю на .....й.Та там має бути пожиттєва дискваліфікація !!! .Хай пасе корови і лікує нерви ((((!!!!. Це позорище !!!!. Вінтщо Богом себе возомнив цей максимов ((((.Йому навіть дітей не можна тренувати.!!!
14sergey1953
Днепр по всем статьям переиграл Ворсклу и только неймоверное везение Ворсклы и судья не позволили Днепру обыграть Ворсклу. Судью, за отмененный пенальти и другие неправильные решения, необходимо дискфалифицировать на 5 игр, а Максимова на 10 игр, за хамское поведения. Да и как вела себя вся команда Ворскла после назначенного пенальти.
Cityzen83
Ворсклу вообще на 15 игр дискфал. Плохо себя вели после отмены пеналя. Заклепали 2 голешника сцуки😊😊😊
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил