Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2020, 08:24
2594
5

Ворскла – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможуть полтавці вдома обіграти лідера нижньої «шістки»?

| Оновлено 19 червня 2020, 08:24
2594
5
Ворскла – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

У п’ятницю, 19 червня, у Полтаві відбудеться матч 27 туру УПЛ між місцевою «Ворсклою» і «Дніпром-1». Гості впевнено очолюють нижню «шістку» з відривом від найближчого переслідувача, «Маріуполя», у сім очок. Натомість, господарі поля, полтавці, хоча і йдуть на десятому місці, все ж зберігають непогані шанси на восьму сходинку, яка дає змогу поборотись за єврокубки.

З поновленням чемпіонату Прем’єр-ліги після карантину, команда Юрія Максимова провела два матчі. В обох поєдинках проти «Львова» і «Маріуполя» полтавський клуб зіграв в нічию з однаковим рахунком 1:1. Обидва матчі проходили за схожим сценарієм: «ворскляни» першими відкривали рахунок і були близькі до перемоги, але втримати потрібний результат не вдавалося. 

Очевидно, що фізична підготовка гравців після вимушеної перерви бажає бути кращою. Ще однією причиною таких результатів є недостатня «глибина» складу «Ворскли», адже основну обойму складають 13-14 гравців. Кадрові проблеми матимуть полтавці і в зустрічі з «Дніпром-1»: дискваліфікацію відбуватимуть два основних гравці захисту Ігор Пердута і Вадим Сапай. В такій ситуації велику роль відіграє мотивація футболістів, і саме вміння налаштувати команду є сильною стороною тренера Юрія Максимова. 

«Дніпро-1» минулий тур пропускав через те, що львівські «Карпати» перебували на карантині. Тож, щоб не втрачати ігровий тонус, дніпряни провели спаринг проти одного з лідерів Першої ліги - «Інгульця». Результат зустрічі – поразка від нижчого за рангом клубу з рахунком 0:2. Варто зазначити, що у складі «Дніпра-1» були відсутні кілька гравців основи, а також була задіяна велика група резервістів.  

Два попередні поєдинки у Прем’єр-лізі команда Дмитра Михайленка виграла. Спочатку дніпряни здолали донецький «Олімпік» (3:1), а за ним і «Львів» (2:1). Саме гра проти львів’ян виявилась найскладнішою, і тільки завдяки шедевральному голу Олексія Хобленка, вдалось здобути три залікові бали.

В нинішньому сезоні суперники двічі зустрічалися між собою: в Полтаві команди розписали нічию (1:1), а в Дніпрі сильнішими були господарі (1:0), завдяки реалізованому пенальті у виконанні Дмитра Коркішка.

Фаворитом матчу в Полтаві є «Дніпро-1», який демонструє потужну гру. Але не потрібно скидати з рахунків «Ворсклу», адже вона спроможна на сюрприз.

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Різник – Якубу, Чеснаков, Альюн, Баєнко, Кане, Скляр, Пуцлін, Шехіч, Степанюк, Кулач.

«Дніпро-1»: Юрчук – Адамюк, Лопирьонок, Логінов, Цуріков, Кравченко, Ді Франко, Когут, Тейлор, Булеца, Хобленко.

19 червня, п'ятниця

«Ворскла» — «Дніпро-1»
Полтава. Стадіон «Ворскла» ім. Бутовського. 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВОРСКЛА — ДНІПРО-1 ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
8number
Матч будет сложным, но забивать сейчас получается, так что обязательно забьем. А остальное Юрчук потащит 🙂👌
Alex Newman
Лопыренок это внебрачный сын Михайленко?
Как Чеберячко был внебрачным сыном Бессонова, Рамоса и Маркевича.
zac1310
1-1, опять Полтава в концовке упустит