Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
961
5

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Зараз рівень УПЛ дуже впав»

Спортивний директор «Миная» - про провідні команди УПЛ

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Зараз рівень УПЛ дуже впав»

Гравець і спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець в інтерв'ю Sport.ua порівняв нинішні львівські «Карпати» з командою Олега Кононова, в якій він сам грав:

«Що тут порівнювати? Тоді інші футболісти були, інший рівень. Тоді «Динамо» Київ сильніше було, ніж зараз. І всі команди були сильні, і «Карпати» при Кононові в тому числі. Це був зовсім інший рівень гри, і футболісти були іншого рівня.

Зараз рівень чемпіонату впав. Зараз в «Динамо» багато футболістів, які не грали б в тій команді, в якій були Алієв і Мілевський, а також, наприклад, бразильці там були сильні.

Циганков? Це на даний момент лідер «Динамо». А тоді Алієв і Мілевський були футболістами збірної України. І яскраво, потужно вони виступали. Ви подивіться їхні ігри. Це зараз вони блогери. Послухайте, що Мілевський - поганий футболіст? Він - шикарний футболіст! Я говорю про їх найкращі роки.

Алієв - той з сорока метрів забивав! У «Локомотив» його забрали, в «Анжі» грав. А Мілевський, як він діяв на обмеженому просторі? У нього не було якоїсь швидкості. Але як він бачив поле, як він обігрував корпусом. А зараз в «Динамо» Буяльський дуже пристойний гравець, дуже виріс.

Вербіч? Він іншого плану виконавець. Вербіч - хороший гравець. Я не кажу, що Київ взагалі ніякий. Я просто говорю, що то «Динамо» було сильніше, на мій погляд. Те «Динамо» реально щось вигравало, вони з «Шахтарем» ще боролися. Зараз же взагалі без шансів.

Ще пам'ятаю, Срна з Алієвим постійно на полі влаштовували заруби, у них там між «Динамо» і «Шахтарем» реально була заруба. А зараз і «Шахтар» не найсильніший. Згадайте той «Шахтар»: Вілліан, Дуглас Коста, Фернандіньо, Мхітарян!».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 31
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Упал это мягко сказано...судя по результатам еврокубков когда наших дрючат даже в группах лиги Европы....
rus
А Минай должен его поднять?
sergalis
Шо это за блоха??? Что он воняет вечно в сми!!! Кто это вообще и чего добился? Даже не интересно читать. Тоже самое что узнать мнение охраника в супермаркете о УПЛ.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
Задрала эта КупаЛавэ. Как цытатник Мао - по два предложения подроблено интервью о том , что без КупэЛовца всем видно! У нас ведь уже телевизоры есть , и интернет провели , или это неведомо никому ?