Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2020, 13:31
636
0

Олександр БАБИЧ: «Мені ще далеко до досягнень Павлова»

Наставник «Маріуполя» – про 80 матчів на чолі клубу

| Оновлено 19 червня 2020, 13:31
636
0
Олександр БАБИЧ: «Мені ще далеко до досягнень Павлова»
ФК Маріуполь. Олександр Бабич

Головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич відповів на запитання журналістів напередодні матчу 27-го туру Прем'єр-ліги проти «Львова». Поєдинок відбудеться в п'ятницю, 19 червня, і почнеться о 17:00.

– Наші думки тільки про перемогу. Не завжди все виходить. Проте, дві гри після карантину ми зіграли – за техніко-тактичними даними ми додаємо. Тепер залишилося тільки підкріпити ці цифри позитивним результатом.

«Львів» – непроста команда. Вони дуже додали останнім часом тактично. У їхньому складі є бразильці, які можуть зіграти нестандартно. Взимку на зборах ми зі «Львовом» були в одному готелі і бачили їхній тренувальний процес, ігри. «Львів» любить і вміє грати від оборони, на контратаках. Але є багато таких нестандартних рішень. У нас ще буде час більш поглиблено розібрати дії суперника. Поки ж ми більше думаємо про свою гру.

– Кадрові проблеми перед цією грою є?
– Всі хлопці здорові. У п’ятницю не зіграють тільки Биков і Ігнатенко через картки. Всі інші в строю, готуються і б’ються за місце в стартовому складі.

– У «Маріуполя» досить складний графік – команді належить проводити по дві гри на тиждень. Чи варто в п’ятницю очікувати ротацію в стартовому складі?
– Поки у нас графік матчів звичайний і тому ще працюємо в 6-ти і 7-ми денних циклах. Ротація безумовно буде. Але післе матчу зі «Львовом» та кубкової гри з «Ворсклою» вона буде ще більшою. Плюс в тому, что є п’ять замін, завдяки яким ми можемо вирівнювати наш функціональний стан.

– Рік тому збірна України U-20 виграла чемпіонат світу. У вашій команді зараз грають три гравці тієї команди – Віктор Корнієнко, Максим Чех і Олексій Кащук. На даний момент вони гравці ротації, а коли зможуть стати гравцями стартового складу?
– Вони вже гравці стартового складу, гравці обойми першої команди. Думаю, після карантину у них з’явиться ще більше шансів виходити в стартовому складі. Але багато що залежить від їхнього здоров’я. Наприклад, хлопці отримували мікротравми від навантажень. Той футбол, який був в дублі, відрізняється від тієї інтенсивності, яка є в Прем’єр-лізі. Тому їм потрібен час для того, щоб змужніти.

– Ви задоволені їхнім прогресом?
– Так, я дуже задоволений. Хотілося б звичайно, що б цей прогрес ішов швидше. Але ми розуміємо, що чудес не буває. За прикладом тих хлопців, які у нас були раніше, можу сказати, що їм потрібно як мінімум півроку для того, щоб відчути ритм, наші вимоги. Зараз я вже бачу, що якщо вони живі-здорові, то вони гравці стартового складу.

– Матч з «Ворсклою» став для Вас 80-м на чолі «Маріуполя» в Прем’єр-лізі. Більше матчів тільки в активі Миколи Павлова. Що думаєте про цю цифру?
– Для мене велика честь те, що Микола Петрович випереджає мене. Мені ще далеко до його досягнень. Хочеться, щоб ми щороку виконували поставлені завдання, росли в плані розвитку інфраструктури, розвитку молоді. Хочеться рухатися вперед.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За минулу добу ЗСУ знищили 950 окупантів, 15 ББМ і 31 артсистему
Війна | 26 квітня 2024, 07:52 0
За минулу добу ЗСУ знищили 950 окупантів, 15 ББМ і 31 артсистему

Генштаб ЗСУ оприлюднив свіжу статистику несвіжих росіян

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 11
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.