Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:36
1206
0

Маріуполь - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Маріуполь» не вигравав чотири матчі поспіль, «Львів» - сім

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:36
1206
0
Маріуполь - Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

Чим ближче фініш чемпіонату України в Прем'єр-Лізі, тим вагомішими стають набрані і втрачені очки для команд нижньої частини турнірної таблиці. Ось і в майбутньому матчі у Маріуполі суперники, напевно, будуть прагнути до того, щоб набрати по максимуму. Щоправда з перемогами у них останнім часом зовсім не складається.

Досить сказати, що після відновлення сезону обидві команди ще не досягали успіху. Та й взагалі вже мають чутливі безвиграшні серії. Так, «Маріуполь» не перемагав в нинішньому чемпіонаті чотири матчі поспіль, а у «Львова» і того гірше - сім поєдинків поспіль без перемог.

Втім, справедливості заради треба відзначити, що підопічні Егіше Мелікяна не грають вдома у своєму рідному місті з 14 березня, а в 25-му турі через несприятливу епідеміологічну ситуацію у Львові змушені були приймати «Дніпро-1» на стадіоні свого суперника. Виходить, що, починаючи з 31 травня, футболісти «Львова» багато часу провели в дорозі, подолавши досить тривалий маршрут Полтава - Дніпро - Київ - Маріуполь. Звичайно, навряд чи все це додає їм оптимізму, але, як сказав наставник львів'ян після невдалої гри з «Олімпіком», вони не падають духом і продовжують боротися. Треба тільки намагатися реалізовувати свої моменти.

Що стосується «Маріуполя», то для нього, навпаки, це буде другий матч поспіль у себе вдома. В попередньому турі азовці приймали полтавську «Ворсклу» і врятувалися від поразки завдяки голу Дмитра Топалова, який вийшов на заміну. До речі, і перед цим в поєдинку з «Олімпіком» маріупольцям двічі довелося відіграватися, а роль рятівника тоді взяв на себе молодий Олексій Кащук, який забив м'яч за п'ять хвилин до закінчення основного часу.

Зараз суперників розділяють в турнірній таблиці п'ять очок, але у «Маріуполя» є ще одна гра у запасі. В нинішньому чемпіонаті команди зустрічалися два рази. У Львові завдяки голу Владислава Вакули, який вже перейшов до «Шахтаря», перемогу святкували підопічні Олександра Бабича. А у Маріуполі суперники зіграли внічию 0:0. Цікаво, що той поєдинок на березі Азовського моря команди завершували в неповних складах - у господарів з поля був вилучений В'ячеслав Танковський, а у гостей - Антон Братков.

Через дискваліфікацію «Маріуполь» не зможе розраховувати в майбутній зустрічі на захисника Олексія Бикова та гравця середньої лінії Данила Ігнатенка. З тієї ж причини у «Львова» не зіграє бразилець Шина.

Матч «Маріуполь» - «Львів» буде судити харків'янин Костянтин Труханов. У цьому сезоні він по одному разу перетинався з цими командами. Так, маріупольці за арбітражу Труханова в 3-му турі зіграли внічию на виїзді з «Карпатами» 1:1, а «Львів» в 19-му турі обіграв в гостях «Олімпік» 1:0. Саме після тієї зустрічі львівський клуб більше не вигравав в Прем'єр-Лізі.

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Гальчук, Кирюханцев, Чоботенко, Дава, Горбунов, Федорчук, Мишньов, Тищенко, Чурко, Топалов, Фомін
«Львів»: Сарнавський, Люлька, Братков, Гончар, Татарков, Борзенко, Альваро, Приймак, Бопесу, Велвес, Яковеллі

19 червня, п'ятниця

«Маріуполь» — «Львів»
Маріуполь. Стадіон імени В.Бойко. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ - ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Костянтин Труханов (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 14:20 22
Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді

Еліна вп'яте поспіль поступилася у стартовому матчі на Madrid Open

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.