Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 червня 2020, 19:38
2714
0

Манчестер Сіті – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Англійська Прем'єр-ліга рестартує з потужного матчу

| Оновлено 17 червня 2020, 19:38
2714
0
Манчестер Сіті – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
90Min

У середу, 17-го червня, відбудеться поєдинок 28-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Манчестер Сіті» прийме «Арсенал». Матч пройде в Манчестері на стадіоні «Етіхад».

Нарешті футбол повертається в Англію. АПЛ останньою з топ-чемпіонатів відновлюється після пандемії коронавірусу. У перший же день рестарту любителі футболу можуть побачити відмінне протистояння «Манчестер Сіті» й «Арсеналу». У турнірній ситуації ці команди знаходяться в різному становищі і виконують різні завдання. Але цікава ця зустріч тренерської дуеллю. Хосеп Гвардіола проти свого колишнього асистента Мікеля Артети. Учень проти вчителя. Це завжди інтригує.

«Манчестер Сіті» пішов на паузу в сезоні, безнадійно відставши від лідера «Ліверпуля». Прірва в 25 очок не залишає шансів команді Гвардіоли в боротьбі за титул. Місце в топ-4 також навряд чи кудись подінеться від «містян». Тому всю увагу команда приділить Лізі чемпіонів. Однак поки невідомо коли відновиться ЛЧ, тому вся увага команди повинна бути прикута до чемпіонату. «Сіті» потрібно набирати форму перед вирішальними матчами.

Про форму і попередні матчі говорити не доводиться. Адже всі команди грали ще в березні, всі знаходилися в рівних умовах.

Якщо положення «Сіті» в чемпіонаті більш-менш стабільне, то в «Арсеналу» вся боротьба попереду. Підопічні Мікеля Артети розташувалися на 9-му місці в турнірній таблиці, відстаючи від четвертого місця на 8 очок, маючи гру в запасі. За решту турів «каноніри» практично не мають права на помилку, якщо хочуть потрапити в Лігу чемпіонів. Але більш логічним варіантом буде розташування лондонців в зоні Ліги Європи. Однак «Арсенал» побореться.

Відзначимо, що наступні три з чотирьох матчів в чемпіонаті «Арсенал» проведе на виїзді. Вдома «каноніри» зіграють вже в липні проти «Норвіча». З іншого боку, зараз всі матчі будуть проходити без глядачів, тому фактор уболівальників нічого не означає. «Арсенал» не надто вдало грає на виїзді. Тільки шість команд в Англії забивають менше на виїзді, ніж «Арсенал». З іншого боку, підопічні Артети не є простим суперником для домашніх команд. Останній раз в гостях «Арсенал» поступався ще в листопаді. Після цього команда шість разів зіграла внічию і один раз перемогла.

У цьому матчі «Манчестер Сіті» явний фаворит за котируваннями букмекерів. Команда має більш якісний і збалансований склад, який в цьому сезоні демонструє більш стабільні результати. Але карантин міг все вирівняти, тому не варто очікувати розгрому.

Орієнтовний склад:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Отаменді, Ляпорт, Менді, Де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Марез, Агуеро, Стерлінг.

«Арсенал»: Лено, Бельєрін, Марі, Луїс, Тірні, Себальос, Джака, Пепе, Озіл, Обамеянг, Ляказетт.

17 червня, середа

«Манчестер Сіті» – «Арсенал»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:15
Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 10
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.