Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 13 червня 2020, 00:11
5252
8

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У Словенії я все робив правильно»

Колишній воротар збірної України вважає, що йому просто не пощастило

| Оновлено 13 червня 2020, 00:11
5252
8
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У Словенії я все робив правильно»
УАФ. Олександр Шовковський

Екс-воротар збірної України Олександр Шовковський згадав один з найтрагічніших моментів своєї кар'єри - матч проти збірної Словенії в стикових матчах до Євро-2000.

«У стикових матчах нам попалася Словенія. Там були різні варіанти, але після Хорватії і з урахуванням інших можливих суперників, громадськість весь час акцентувала увагу на тому, що це нехай і не зовсім прохідний, але цілком проходимий суперник. Мовляв, ми зобов'язані. Чому так вирішили, не знаю, але у словенців теж були свої амбіції, і там теж писали, що їм дісталася команда, з якою можна боротися.

Втім, на наш настрій це жодним чином не вплинуло - про жодну недооцінку не могло бути й мови. Матч в Любляні розпочався для нас добре - ми виграли перший тайм завдяки голу Андрія Шевченка. Але після перерви почалися незрозумілі речі, пішла якась дивна гра. У нас було два спірних вилучення, а потім трапився цей гол Міленко Ачімовича. Зрозуміло, до нього призвела моя технічна помилка. Але, в той же час, якщо повертатися до цього епізоду, то я б нічого не міняв - в наступний раз, якби повторилася ситуація, зіграв би точно так же.

Я бачив, що до цього м'яча ніхто не біжить. Розумів, що встигну. Все робив правильно, але, коли вибивав, м'яч просто звалився з ноги і по неймовірній випадковості потрапив прямо до суперника. Я хотів винести м’яча по брівці, подалі, але, на жаль, не пощастило», - сказав Шовковський.

Читайте також: Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Давор Шукер вибив мені два зуба»

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
До сих пор вспоминаю этот момент,в своём комментарии Шовковский включил дурачка,типа "Не виноватая я,он сам пришёл ",в таких ситуациях умные игроки просто выбивают мяч в аут,чтобы не рисковать
Dora
Потрібно просто ВИЗНАТИ свою помилку!!І все!!! просто ВИЗНАТИ помилку!!! Причому тут " не повезло" Саша???
dp1
Стояти біля кутового прапорця з порожніми воротами, вибити в центр поля і він не вважає, що все правильно робив. Ідіот, бл.
doktor09
Была непонятная закономерность. В матчах, где ещё можно было потом поправить дело. Сашо стоял нормально. В решающих же матчах, он допускал просто детские ошибки. Налицо присутствовала явно психологическая неуравновешенность.Потому-то и не было предложений от топ-чемпионатов...
Chester_787
Оп і останніх 5 коментів зачистили
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил