Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 11 червня 2020, 16:44
2249
2

Конференція ПФЛ: питання догравання Першої ліги викликало бурхливі дискусії

Клуби ось-ось приймуть остаточне рішення щодо догравання Першої ліги

| Оновлено 11 червня 2020, 16:44
2249
2
Конференція ПФЛ: питання догравання Першої ліги викликало бурхливі дискусії
ФК Металіст 1925

У Києві триває позачергова конференція ПФЛ. Питання догравання сезону в Першій лізі викликало бурхливі дискусії.

Олександр Резніченко (ФК «Оболонь-Бровар»): «Я хочу звернутися до тих, хто планує голосувати проти. Ви забороняєте працювати футболістам, порушили статут. Там написано, що клуби-члени ПФЛ повинні виконувати зобов'язання перед ФІФА, УЄФА, УАФ та ПФЛ. Ви завели у глухий кут увесь наш футбол. Хочу подякувати Андрію Павелку за його позицію. Я ніколи не використовував мікрофон заради своїх амбіцій. Я був і є за футбол. Наша позиція чітка. Ми за те, щоб провести чемпіонат у повному обсязі».

Валентин Кошельник (ФК «Волинь»): «Ми платимо такі податки, що звинувачувати нас в тому, що ми не хочемо грати, – це дурість. Хто не отримує зарплатню? Всі отримують».

Андрій Павелко (президент УАФ): «Два клуби УПЛ наголошують на тому, аби вищий дивізіон залишити у складі 12-ти учасників. Мало хто хоче бачити представників Першої ліги там. А останні інтерв'ю деяких керівників клубів – звичайний піар. Я за 14 команд у наступному сезоні, і 16 – за рік. Прошу підтримати продовження чемпіонату Першої ліги. На нас очікує багато викликів та непопулярних рішень через коронавірус. І ми повинні до цього бути готовими»

Валентин Кошельник (ФК «Волинь»): «Чи може Перша ліга виконати медичний протокол? [Сергій Макаров відповідає, що може]. Я дуже поважаю «Інгулець», «Балкани» та «Агробізнес», але в них роздягальні занадто малі. «Волинь» також не може дати роздягальню відповідної площі».

Андрій Павелко (президент УАФ): «Впевненості у завтрашньому дні немає. Ніде у Європі. У нас є позиція регіонів, і всюди вона різна. А завтра можуть бути зміни. Тому, у будь-якому випадку, клуби будуть у рівних умовах. Сьогодні ви розпочнете підготовку, а за тиждень-два карантинні заходи МОЗ можуть посилитися. Це реалії».

Андрій Недяк (ФК «Кремінь»): «Кремінь змінив своє рішення і тепер за продовження чемпіонату. Гроші у клубу з'явилися, і команда готова грати. Але віддаю перевагу тому, аби клуби, які сперечаються за вихід до УПЛ, дограли та визначили переможця, а інші спокійно готувалися до наступного сезону».

Сергій Кантор (ФК «Миколаїв»): «Великою проблемою є переїзд з регіону в регіон та зміна епідеміологічної ситуації. Можливо доведеться грати регіональні змагання. Я за зупинення чемпіонату та відсутність обміну між лігами».

Олег Собуцький (ФК «Агробізнес»): «Хочу, щоб ми одне одного поважали. Якщо «Волинь» думає, що у нас немає роздягальні, приїдьте та подивіться. У нас їх вісім! Вважаю, що протокол ми виконати можемо. Це 5–7% від нашого бюджету. Чемпіонат ми повинні дограти в повному обсязі».

Ігор Дедишин (ФК «Рух»): «Хочу подякувати Андрію Павелку за його позицію. За тверду впевненість у контексті переходів з ліги до ліги. Виконком повернув ситуацію до правового русла. Ми точно будемо голосувати за догравання чемпіонату. Але ми проти інших форматів чемпіонату. Хочу всіх закликати, аби ми проголосували одноголосно».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Дженоа вдома без Маліновського програв Лаціо у Серії A
Футбол | 19 квітня 2024, 22:34 0
ВІДЕО. Дженоа вдома без Маліновського програв Лаціо у Серії A

Єдиний гол забив півзахисник римлян Луїс Альберто на 67-й хвилині

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 52
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DidOk
Треба грати ✋🏐🇺🇦
Владимир Копяк
Я балдею от этого лицемера павелку! Ходят упорные слухи, что он прессует команды 1 лиги. чтобы они не голосовали за продолжение чемпионата, а в интервью плетет другие лапти, чтобы потом говорить, что он обеими руками поддерживал продолжение, а нашлись плохие ребята. которые проголосовали против... Да, борьба идет не на жизнь, а на смерть... Кто-то богатеньким уедет с этой сходки...