Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 11 червня 2020, 23:48
4272
4

Розвели тут базар-лігу! Козловський різко розкритикував керівництво ПФЛ

Президент «Руху» висловився за відновлення сезону у Першій лізі

| Оновлено 11 червня 2020, 23:48
4272
4
Розвели тут базар-лігу! Козловський різко розкритикував керівництво ПФЛ
ФК Рух. Григорій Козловський

Президент львівського «Руха» Григорій Козловський висловився з приводу ситуації, що склалася з дограванням Першої ліги:

«Ми завжди боролися за те, щоб чемпіонат продовжувався. Продовжувався у класичному варіанті. Маю велику надію, що сьогодні за сприяння президента Української асоціації футболу Андрія Васильовича Павелка клуби проголосують за продовження. Хотів би звернутись до всіх колег-президентів, людей, які мають відношення до футбольних клубів: хлопці, ми зробили хороший продукт, нами пророблена хороша робота, залишилось її завершити! Давайте дограємо чемпіонат з тими клубами, які хочуть грати у футбол!

Що стосується клубів, які не мають можливості чи бажання грати, у всіх різні ситуації, ми маємо такі речі враховувати, то хай не виїжджають, хай їм зараховують поразки, але нехай два останні клуби за спортивним принципом мають перехідні ігри з третіми командами у Другій лізі. Це було би правильно і логічно. Ніхто не повинен заважати грати у футбол тим, хто хоче продовжувати чемпіонат.

Після того, як у «Карпатах» захворіли футболісти, Павелко сказав, що чемпіонат буде дограний за будь-яких обставин. От і ми повинні прийняти таке рішення по Першій лізі. Все інше у Божих руках. Давайте перестанемо говорити, закінчимо з тим базаром, який розвели Макаров і Мороз! Насправді це вони довели до абсурду Першу лігу. Ця ситуація мені нагадує фільм «Гараж». Там теж збирались і нічого не могли вирішити. Якби у президента ПФЛ був авторитет, він вже давно мав би назвати дату відновлення чемпіонату. А тут розвели базар-лігу – то голосуємо, то не голосуємо, то якісь пульки, то ще щось. Ми маємо грати у футбол! Хто хоче, хай грає, хто не хоче, вибачайте, але тут без нас!

«Рух» вже півтора місяця готується до відновлення змагань. Ми чекаємо цієї дати. З цього приводу я даю вже не перше інтерв’ю і не вперше заявляю, що «Рух» хоче грати у футбол. Просто назвіть дату, коли починається чемпіонат. Ми вже благаємо про це! Ще раз звертаюся до усіх президентів-колег: друзі, давайте голосувати, давайте грати! Зрештою заради цього ми й постворювали команди, заради цього ми любимо футбол! Ми не можемо постійно обмінюватися якимось меседжами та фантазіями. Ми маємо грати у футбол. Я маю велику надію, що сьогодні Андрій Васильович Павелко покаже, як потрібно вирішувати питання, які склалися».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zac1310
да-да, павелка покажет, он такой, павелка... Он ужо нарешает
Pro100ecspert
Козловський лицемір каже що хоче грати, а голосує проти, або не приходить на зібрання
pas2012
Саме смішно буде якщо Рух не вийде в вищу лігу))),бо такі заяви кидати я впевнений що ми вже там,це не повага до інших команд.Або щось знає що не знаєм ми))).
oleg61
Вертайте МІЛЕНТІЯ БАПЬЧОСА