Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 червня 2020, 15:37
24185
12

Українка з 13-м розміром грудей проведе бій в Таїланді

Почесним гостем шоу може стати ірландець Конор Макгрегор

| Оновлено 10 червня 2020, 15:37
24185
12
Українка з 13-м розміром грудей проведе бій в Таїланді
MPORT.UA. Міла Кузнєцова

Українська модель Міла Кузнєцова вже у вересні дебютує в ММА. Свій дебютний бій учасниця конкурсу Miss Universe Plus Size-2019 проведе в Таїланді. Щаслива власниця 13-го розміру грудей спочатку думала стартувати в професійному боксі, але потім віддала перевагу змішаним єдиноборствам.

«Як тільки відкриють міжнародне авіасполучення, відлітаю до Таїланду, де починаю підготовку до бою. Буду займатися під керівництвом відомого бійця ММА Аскара Можарова, якого за стиль ведення бою в світі змішаних єдиноборств називають українським Макгрегором. Аскар родом з Одеси, але вже давно живе в Таїланді. Він навчить мене всім азам ММА. І в Таїланді мене нічого не буде відволікати. Там не варто очікувати запрошень на всілякі тусовки і світські раути, сконцентруюся тільки на тренуваннях», — зазначила Кузнєцова.

«Коли прочитав новину, що Міла збирається освоювати професійний бокс, зв'язався з нею і запропонував свою допомогу. Пояснив, що їй краще вибрати ММА, де можно відносно швидко навчитися задушливим прийомам, тоді як на оволодіння азами боксу буде потрібно набагато більше часу. Міла до моєї думки прислухалася і зараз активно консультую її. Поки в онлайні. Буду тренувати Мілу і паралельно сам готуватися до бою, який проведу у межах цього ж шоу», — розповів Аскар Можаров.

Організатором вечора ММА виступить росіянин Максим Мернес, який вже багато років живе на острові Пхукет. Цікаво, що в травні між ним і Аскаром Можаровим спалахнув конфлікт, який вони, судячи з усього, вже владнали.

«Аскар запропонував організувати яскраве шоу з ММА, і ідея виступити промоутером турніру мене надихнула. Шоу буде організовано в Таїланді. Міла проведе показовий бій. Шукаємо для неї суперницю зі схожими параметрами. Зараз у нас є три варіанти: американка, росіянка і британка. Переконаний, що цей бій забажають побачити мільйони людей. У Міли сотні тисяч персональних фанів, у мене теж сотні тисяч підписників в Instagram і YouTube. Також будемо реалізовувати права на трансляцію телеканалам і стрімінговим платформам. Упевнений, що таким шоу зацікавляться і світові стрімінгові платформи DAZN і ESPN +, сумарні аудиторії яких складають мільйони глядачів. Якщо ж суперницею українки буде представниця Великобританії, запропонуємо трансляцію Sky Sports. В октагоні буде не тільки шоу, а й спорт. Аскар Можаров також вийде в клітку. Українець просить організувати матч-реванш з хлопцем з Росії, але поки що питання щодо його суперника відкрите. В якості почесного гостя збираємося запросити Конора Макгрегора. Шоу плануємо на вересень. Дата залежить від зовнішніх факторів. Потрібно, щоб світ поборов пандемію. Сподіваюся, остаточно визначимося з датою в липні. Планую зробити хороший промоушен шоу, на що буде потрібно не менше двох місяців. Гонорари учасникам шоу заплатимо в криптовалюті», — вважає Мернес.

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу
Футбол | 23 квітня 2024, 00:12 6
Циганков влітку може перейти в клуб, який цього сезону приголомшив Європу

Віктор Циганков може стати гравцем «Баєра»

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Можу уявити собі цей бій. Їй головне підмяти суперницю цицьками, а далі усе зробить сила земного тяжиння
Golhrenshtanga
А есть ее фотки без белья,друг просил
vilstep
"Удушающие" точно есть чем делать!
turist86
"Аскар навчить мене всім азам ММА. І в Таїланді мене нічого не буде відволікати".
вчити буде за гроші чи по бартеру?
wladimir_skidan
Блин а где фотки? Думаю большинство посетителей мужчин зашло только из-за фоток)))
fifadinamo
Единственная тема без разногласий, все сказанное на ура и в тему - магическая цифра 13
Voxa Hvedyk
Давай бiй буферiв.......