Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 травня 2020, 04:28
79288
24

Випадково розбив його айфон. Український боєць ММА побив блогера з Росії

Аскар Можаров поквитався за знущання від Максима Мернеса у Instagram

| Оновлено 30 травня 2020, 04:28
79288
24
Випадково розбив його айфон. Український боєць ММА побив блогера з Росії
Instagram. Аскар Можаров

Український боєць Аскар Можаров (19–8), якого в світі ММА називають українським Макгрегором, в Пхукеті побив російського блогера Максима Мернеса. Сутичка сталася під час прогулянки українця, який вже близько півроку живе і тренується в Таїланді. Мернес також живе в Пхукеті, стежить за боями ММА і мав необережність висміювати Аскара в соцмережах. Чоловіча розмова закінчився для росіянина не дуже вдало.

Аскар Можаров розповів: «Культурно його запитав, для чого ці знущання наді мною в Instagram, він у відповідь нічого розумнішого ніж «чого ти так зухвало себе ведеш» і «ти хто такий» придумати не зміг. Не виключаю, що свідомо намагався спровокувати мене. Каюсь, не витерпів. Показав йому одне зі своїх фірмових захоплень і акуратно доторкнувся до його обличчя кулаком. Ненароком розбив його телефон.

Тепер він щось розповідає про виставковий бій. Це смішно. Не заздрю ​​йому. Готовий битися з Мернесом однією лівою рукою. Ноги навіть підключати не буду. Пам'ятаю, як у 2013 році в Москву приїхав Володимир Кличко та влаштував громадську прочуханку Алєксандру Повєткіну. Або як Саша Усик в 2018 році в Москві декласував Мурата Гассієва. Мернеса чекатиме ще сумніша доля. Чекаю від нього умов проведення бою».

Максим Мернес відповів: «Якщо цей незграбний українець думає, що після його фізичного впливу я накладу в штани, він сильно помиляється. Точно не йому вирішувати, що мені писати в соціальних мережах. Покараю Можарова його ж зброєю. Сформую справедливі правила та умови проведення бою, щоб нівелювати його очевидні переваги в антропометрії і фізичних кондиціях.

Купа м'язів – це далеко не гарантія перемоги. Поєдинок проведемо восени – мені потрібно буде підготуватися. У мене більше 350 тисяч дописувачів у Інстаграм, у нього 200 тисяч. Плюс понад 150 тисяч глядачів на моєму ютуб-каналі. Думаю, їм буде цікаво побачити нашу чоловічу розмову за допомогою жестів».

Аскару Можарову 25 років, він народився та виріс в Одесі. Професійну кар'єру в змішаних єдиноборствах почав в 2014 році. У 2018–19 роках володів поясом чемпіона в китайській організації YunFeng. Провів 27 боїв, в яких здобув 19 перемог. Зріст 190 см, вага 93 кг.

Максиму Мернесу 24 роки, він є російським блогером і бізнесменом, автором книг «Економіка цифрової ери», «Трансерфінг мислення» і «Мій шлях до мільйона доларів». Останні роки живе в Таїланді, де володіє нерухомістю. Зріст 178 см, вага 75 кг.

Оцініть матеріал
(552)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 31
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Культурно його запитав,)))
Я собі уявляю це культурне питання, але як б там не було, пиздити рассеян - діло хороше
Игорь Нестеренко
Блогер является автором кники "Мой путь к миллиону долларов" Дальше можно не продолжать
turist86
Значит, драка как произошла. Рафик рассказывает, что он вместе со своими друзьями-дзюдоистами - тяжвесами мирно курили возле подъезда в 3 часа ночи. Значит, произошло совпадение, в тот момент, когда Рафик вытащил нож, чтобы его наточить, в этот момент скрипач вышел из подъезда, соседский. Скрипач выходит, видит у него в руках ножик. И Рафик как бы прячет ножик и глаза прячет, типа «я не хочу на тебя смотреть» - скрипачу. А этот нет, пришел-зашел в круг дзюдоистов и начал всем в глаза смотреть, и говорит, типа: «Я сильный, вы слабые дзюдоисты». Рафик говорит, он сам очки снял, по полу ударил и ногой начал свои очки топтать. Потом вытащил скрипку, начал разбивать об дверь подъезда, говоря «смотрите. какой я сильный скрипач». Эти говорят: «Брат, мы не хотим с тобой драться»- «Нет, посмотрите, какой я сильный». Как Кинг-Конг бил себя в грудь, ребра все себе сломал. Даже после этого он не успокоился. Рафик друзей взял, говорит, давайте пойдем, домой зайдем, это- шизофреник. Он говорит: «Нет, подождите». Локтем себе ударил в солнечное сплетение - внутреннее кровоизлияние. И еще говорит: « вы, дзюдоисты, я вам покажу прием»- взял себя за затылок и в окно первого этажа. Типа, «смотрите, какой я прием знаю». Рафик с друзьями быстро прибежали в милицию, говорят: « там человек сознание потерял, сумасшедший». Вот так это было по рассказам Рафика.
Денис Тесленко
Помогите спасите в жопу меня выеб... баба таиландская
Виктор Астанавитесь
Интернет,как и Тайланд-свободное пространство,но за свои слова всегда нужно отвечать,а не скулить что бы за тебя кто-то впрягся.Тфу,тряпка.
Владимир Копяк
Таких расейских блогеров-миллионеров надо зрения лишать...
vizuals
І взагалі, який бій, Можаров його як шавку просто по попці, а воно триндить, що хоче битися, брехло
Stefan
Забыл, что за базар могут попросить ответить...
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Чередниченко
По поводу "случайно разбил смартфон" - починить вообще не проблема, менял себе дисплей Xiaomi mi6x, после замены работает на ура. Заказывал в интернете https://gmart.ua/displej-xiaomi-mi-a2-mi6x-kupit-white здесь же можно найти запчасти и для айфонов.
Ва Са
Треба було натикати кацапу - повний рот . По самі гланди . Щоб заспокоївся нареші .
Fred
Тот блогер с Раши напустил в штаны и просит кого то разобраться
Trollface
Все по-делу. Можно было и в рот кулаком, чтобы меньше говорил. Блохер
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ove
В октагоне с соперником не получается будем побеждать блогеров)