Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 сiчня 2023, 01:30
18479
16

Що йому, лящів надавати? Бєсєдін розповів, що залишилася образа на Миронова

Форвард «Динамо» згадав про ситуацію, яка призвела до його дискваліфікації

| Оновлено 07 сiчня 2023, 01:30
18479
16
Що йому, лящів надавати? Бєсєдін розповів, що залишилася образа на Миронова
ПроФутбол. Артем Бєсєдін

Форвард київського «Динамо» Артем Бєсєдін, дискваліфікований на рік, згадав про ситуацію, яка призвела до його відсторонення від футболу:

«Ми виїжджали на гру. Нас ще й обікрали в готелі, у лікаря Миронова теж щось вкрали, ще у запасного воротаря вкрали курточку з паспортом і документами.

Я сів в автобус, і у мене заболіла голова. Я кажу: док, дайте мені таблетку. Він мені дав таблетку від голови, але переплутав і дав свою від голови. Вони там схожі. А йому цю таблетку, мабуть, прописав якийсь доктор після операції на спині.

Він, мабуть, перенервував на фоні того, що у нього вкрали пачку документів, пенсійне і все підряд. На цьому грунті він думав не про те, що треба. Вважаю, що таких людей, які вже немолоді і не повністю здорові (щось болить там у нього), їх просто не можна підпускати до команди, до спортсменів. Вони просто вороги, насправді, для футболістів.

Стався фатальний збіг обставин, які призвели до цього. Ну, Бог з ним, час минув, коли я злився, ображався, десь емоції свої виплескував. Багато переосмислив, взяв себе в руки. Я щодня працюю.

Чи є образа на лікаря? Я, м'яко кажучи, сказав, щоб я його більше не бачив у своєму житті, щоб він мені на очі не попадався. Як це немає образи? Ця людина забрала у мене рік кар'єри. Я займався улюбленою справою, а він у мене забрав рік. Це грубо кажучи, навіть можна сказати – трохи більше року.

Звичайно, образа є. Але що я можу зробити? Лящів йому надавати, бити його або щось ще? А насправді є за що. Я знаю, що сам нічого ніколи не приймав.

Я взагалі дуже боюся пити щось без відома лікарів. Це не для мене, я завжди цього цурався. Навіть коли лікую якісь хвороби, застуди, весь час на телефоні з доктором і беру ліки тільки на базі «Динамо». В цьому плані я скрупульозний. А тут навіть можна фільм знімати».

Нещодавно в соцмережах з'явилося відео, зняте в 2016 році, коли Бєсєдіну було 20 років. На відео Артем випиває в компанії знайомих і в ході словесної перепалки отримує удар в обличчя.

За наявними даними, президент київського «Динамо» Ігор Суркіс крупно оштрафував форварда Артема Бєсєдіна за ті пригоди в міжсезоння 2016/17, але за футболіста заступився тодішній наставник команди Сергій Ребров, продовживши перебування Артема в столичному клубі.

Нагадаємо, Артем Бєсєдін не пройшов допінг-тест після матчу Ліги Європи «Мальме» – «Динамо» (4:3) в листопаді 2019 року. За вживання допінгу форвард був відсторонений від тренувань і змагань на один рік.

Термін його дискваліфікації відраховується з 19 грудня 2019 року та завершиться в грудні 2020 року. Якщо його викличе тренерський штаб, то Артем зможе зіграти на чемпіонаті Європи влітку 2021 року.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kantemirov
Недофутболіст з гнилими людськими якостями
electron440v60hz
ублюдок!! свалил все на врача!! по поводу лещей можешь только старикам дать?? почему когда тебя лоха били ответ не дал, а только сопли пустил? все уважение после этого к этому быдлу пропало навсегда!!!
doktor09
Похоже, этот бред ему всунули в штабе ДК. Судя по фото-с интеллектом он явно не в ладах...
yan2018
....Считаю, что таких людей, которые уже немолодые и не полностью здоровы (что-то болит там у него), их просто нельзя подпускать к команде....
Г а м н о , а не человек. Спалился с допингом, клуб нашел ему отмазку, а он вместо того чтоб молчать, несет пургу.
Leo Leo
Беседкин сам гандон
StrikeX
Придумали вони цю історію з Мироновим, і скоріш за все, Миронов їм підіграє
coach85
"артёмка" гнилой пацанчик.....И он ещё "мечтает" в сборную попасть..... В "Газмясе" ему играть, а не в сборной....
samird
Ну что тут скажешь. И таких миллионы.
Mac_Gyver
Попроси лещей у Миколенко. У него хорошие лещи.
Вова Чертрогатый
is that that fluffy nigger that has been bitten by his hopnic friend?
zac1310
...В этой истории больше всего пугает (ну или злит, или удивляет) моральный аспект - а дуболом, получается, не зря от гопников по морде получил! Как бы то ни было, и прм любых раскладах, в истории с Мироновым Беседин повел себя, как человек на букву "М", но не молодец.
!-е. Если из врача тупо сделали "козла отпущения", всё было сверху, но плохо спрятали - Беседин тогда ведёт себя, как шавка, мелкий шакал.
2-е. даже если это действительно так, старичёк дал не то лекарство, такое поведение футболиста, такие его слова в адрес врача, с которым ты долгое время общался, он тебя лечил, помогал... это говорит о гнили в характере, о том, что он такой же гопник, как те, кто бил ему морду, а может, он и ниже их. Даже если Миронов в команде без году неделя, так говорить в адрес намного более старшего человека... ну не красит его это, минимум.
KIEWADIM
Барабара Стрейзанд ууу-ууу.
Maslyaspor
Меня поражает умственная ущербность интеллектуально ограниченной части участников этого чата. Если вам в юношеские годы не давали в лицо а вы сидели где то под мамкиной юбкой то проблемы сугубо ваши ,а ставить это в укор другому ,низко.Если вам никогда в жизни не было стыдно или вас никогда не справедливо не обвиняли то можете себя приличать к лику святых. А в основном я прочитал комментарии людей из категории ( сцы по меж глаза а им всё божья роса) . Вы просто идеальны для провасудия в тоталитарных странах , на доказательства пофиг главное обвинить.