Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 07 червня 2020, 14:51
2313
3

МАКАРОВ: Сподіваюся, всі приїдуть і в обличчя скажуть, чому не можуть грати

Президент ПФЛ Сергій Макаров - про позачергову конференцію ліги

| Оновлено 07 червня 2020, 14:51
2313
3
МАКАРОВ: Сподіваюся, всі приїдуть і в обличчя скажуть, чому не можуть грати
pfl.ua. Cергій Макаров

Президент ПФЛ Сергій Макаров прокоментував рішення провести позачергову Конференцію ПФЛ, яка відбудеться 11 червня на НСК «Олімпійський».

«Які шанси, що клуби погодяться грати? Давайте, я не буду вам розповідати про шанси, а ми просто зберемося. Я сподіваюся, цього разу всі клуби приїдуть і будуть висловлювати свою позицію колегам очі в очі і пояснювати, чому вони не можуть грати».

На думку Макарова, на цей раз повинні зібратися всі клуби Першої ліги, інакше їм нема чого займатися футболом. При цьому ніякого покарання за відсутність на зборах не передбачено.

«Нічого не буде, але це буде вже смішно. ПФЛ запрошує і запрошує керівництво Української асоціації футболу. Андрій Павелко буде присутній на цій конференції, де буде прийматися таке доленосне рішення. Я не знаю, якщо вже на нього клуби не приїдуть, тоді навіщо вони взагалі існують і в футбол грають?», - сказав Макаров.

Відзначимо, що на попередніх зборах клубів Першої ліги проголосували за відновлення сезону, але потім дев'ять клубів прислали в ПФЛ лист, в якому просили врахувати початкове рішення і не догравати сезон.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Оболонь – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 04 травня 2024, 13:30 0
Оболонь – ЛНЗ. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Київська команда спробує перервати чотириматчеву нічийну серію, перемога їй вкрай потрібна

ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі
Хокей | 03 травня 2024, 21:47 39
ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Банда у власти - что в футболе, что и везде...Основная безмозглая масса все это хатает и все время стоит раком. Противно
temaT
Да что там не понятно!! Есть клубы которые занимают с 1 по 3 место ! Они не хотят больше играть , тратить деньги, и на халяву выскачить в вышку. Есть клубы с 4 по 7 место , которые хотят бороться и имеют не плохие шансы на попадание в вышку. И есть остальные клубы которые не имеют перспектив на борьбу, не хотят тратить деньги в данном случае . Ну как то так , вообще по правильному если вышка уже играет ,значит и первая лига должна играть! И не каких голосований не должно быть . Либо играешь , либо снимайтесь с соревнований и ликвидируйте свои мыльные пузыри. Должна быть железная воля федерации, а не разводить здесь "муси-пуси"!! Из всей первой лиги , в самой плачевной ситуации оказались команды с 4 по 7 место!!!
Владимир Копяк
Уже сейчас можно с большой долей вероятности сказать, что павелке и его компашке. дали время на обработку особо строптивых и колеблющихся руководителей команд 1 лиги... Денег никогда мало не бывает... А там сейчас закрутятся такие деньжища, что нулей не хватит писать ... Зная финансовые возможности Миная ( ни для кого не секрет, что клуб существует на деньги от контрабанды на границе, что само по себе есть предмет разбирательства ГБР) не трудно догадаться дальнейшее развитие событий. ..Жаль наш футбол, не в те рученки попал он....