Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 червня 2020, 12:30
2080
10

Деякі нагнітають. Гендиректор Зорі розповів, що ПЛР-тест буде 9 червня

Станіслав Оганов закликав допомогти всім клубам нормально провести чемпіонат

| Оновлено 07 червня 2020, 12:30
2080
10
Деякі нагнітають. Гендиректор Зорі розповів, що ПЛР-тест буде 9 червня
ФК Зоря Луганськ. Станіслав Оганов

Виконуючий обов'язки генерального директора ФК «Зоря» Станіслав Оганов дав короткий коментар після завершення гри з «Колосом» з приводу скандальної ситуації навколо клубу:

«Сьогодні футбол повертається в наше життя, і це дуже добре. По грі відчувається, що нам непросто входити в гру. Так, є деякі недоліки, але сподіваюся, що скоро все стане на свої місця.

Хочу сказати окремо щодо нагнітання деякими людьми ситуації навколо сьогоднішнього матчу. Ми всі доводили і доведемо на футбольному полі. Особливо багато коментувати не буду. Нехай це залишиться на совісті людей, які нагнітають цю ситуацію. Нехай вони краще допоможуть всім клубам нормально провести і закінчити цей чемпіонат.

Є рекомендації МОЗ і УАФ, і ми їх чітко дотримуємося. По-іншому бути не може. Ми і в майбутньому будемо дотримуватися правил. Грати команді чи ні – ця функція лежить на делегаті матчу. Він дозволив проводити гру. Думаю, глядачі подивилися хороший футбол. Будемо й далі рухатися вперед.

Хочу від імені ФК «Зоря» побажати здоров'я футбольному клубу «Карпати». Нехай і працівники і футболісти швидше одужують, повертаються у великий футбол і радують всіх уболівальників і Львова, і України.

І на завершення скажу, що 9 числа у нас запланований ПЛР-тест. Його результати ми обов'язково оголосимо або 9-го числа ввечері або на наступний день».

Див. також: Назріває скандал. 28 травня Зоря зробила не ПЛР-тест, як вимагається

 
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Играть команде или нет – эта функция лежит на делегате матча. Он разрешил проводить игру. Думаю, зрители посмотрели хороший футбол.
100% Остальное это п@здёжь на ровном месте недоумков !
Aleks04
Если снимут очки у Зари — это будет преступление. Что за х*йню они придумали? Пусть Заря всё докажет в следующем матче против ДК
zzg77
Тут надо КДК принимать решение. Как скажут, так и будет. Я считаю, что надо оштрафовать.
Александр Шевченко
Включил дурака, как менеджер Олимпика про рекомендацию. Вам МОЗ Шмигаль с Ляшко уже сказали, что это не рекомендация, а ТРЕБОВАНИЕ. Каждые 14 дней сдавать тест на вирус, уже как бомжам дали какждые 14 дней, а как немцы перед каждой игрой за два дня, или как американцы собираются делать тесты каждый день игрокам в НХЛ и НБА.