Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 червня 2020, 12:48
987
0

Олімпік – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Жадібні до перемог проти «зголоднілих» за футболом

| Оновлено 07 червня 2020, 12:48
987
0
Олімпік – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік Донецьк

У неділю «Олімпік» прийме на своєму полі команду, з якою в турнірній таблиці донеччан розділяють три рядки. Якщо на першому етапі така різниця могла здатися незначною, то, розділившись на «шістки», така відстань до «Маріуполя» вже бачиться великою.

У донецької команди є поки що більш приземлена і від того - куди більш важлива мета по збереженню прописки в Прем'єр-лізі (зрозуміло, все буде залежати від того, в якому вигляді свій сезон завершить Перша ліга). А для досягнення цього завдання потрібно, як мінімум, вийти з того піке, в якому підопічні Ігоря Климовського перебувають ще з минулого року. В останньому перед початком всім відомих подій турі «Олімпіку» вдалося вперше з листопада 2019 року не програти (перервалася серія з семи поразок). Однак в минулому турі «Дніпро-1» вказав донеччанам на всі наявні недоробки. Зокрема, це низька реалізація моментів, хоча гол Політила з пенальті на останніх секундах зустрічі трохи вніс корективи в загальну картину.

На відміну від донецької команди, у «Маріуполя» вимушена пауза виявилася на тиждень більше за інших. Обставини, пов'язані з пандемією коронавірусу, знову диктували свої умови, причому азовці в даному випадку знову виявилися «заручниками випадку». Навколо поєдинку з «Карпатами», який не відбувся (нагадаємо, що у гравців і персоналу львівського клубу виявили позитивні результати тестів на «COVID-19») тривають численні розмови: звучать пропозиції зіграти цей матч в Києві, Маріуполі...

За офіційними даними, ні «Маріуполь», ні сама УПЛ не мають ніяких претензій до львів'ян. Інша справа, що довгий вояж маріупольців (команді довелося даремно провести в автобусі шлях туди і назад, ще й з ночівлею в Києві) виявився вельми складним. І не тільки в фізичному плані. Як би там не було, але і на майбутній матч з «Олімпіком» в Києві команді Олександра Бабича знову треба було подолати чималу відстань, хоча і з трохи більшим комфортом. «Тепер дорога буде легше, тому що добираємося на виїзд на поїзді», - розповів про майбутній матч захисник «Маріуполя» Ігор Кирюханцев. Уже відомо про негативні показники тестів на коронавірус у обох суперників по недільному поєдинку, а значить, другого поспіль перенесення маріупольцям очікувати не варто.

Два матчі поточного сезону між цими командами продемонстрували велику кількість боротьби при невеликій кількості голів. У першому колі «олімпійцям» довелося відіграватися по ходу зустрічі (підсумок - 1:1), а в другому - «Маріуполю» вдалося вирвати перемогу 2:1 за хвилину до закінчення основного часу. На гру в Києві гості вийдуть неабияк зголоднілими до футболу, тоді як господарям доведеться знаходити резерви, щоб перервати тривалу серію без перемог.

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кринський, Баланюк, Гришко, Зотько, Лебеденко, Цимбалюк, Кравченко, Завійський, Політило, Тейшейра, Шахаб.

«Маріуполь»: Гальчук, Кирюханцев, Дава, Чоботенко, Биков, Тищенко, Федорчук, Корнієнко, Топалов, Фомін, Чурко.

7 червня, неділя

«Олімпік» — «Маріуполь»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК - МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Артем Циганенко
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.