Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 червня 2020, 15:27
2375
1

Львів – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Номінально домашній матч команда Єгіше Мелікяна проведе в гостях

| Оновлено 07 червня 2020, 15:27
2375
1
Львів – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Дніпро

В суботу, 6 червня, у Львові відбудеться матч 25 туру УПЛ між командами «Львів» та «Дніпро-1». Львів'яни будуть лише номінальними господарями  поля, адже матч перенесений на «Дніпро-Арену» через несприятливу епідеміологічну ситуацію у Львові.

ФК «Львів» займає у турнірній таблиці дев’яту сходинку і знаходиться на безпечній відстані у вісім очок від останнього місця. Натомість, «дніпряни» очолюють другу групу, випереджаючи «Маріуполь» на шість очок. Оскільки у азовців ще є гра в запасі, ця перевага не гарантує «Дніпру-1» «єврокубкове» місце.

Перша гра «синьо-золотих левів» після відновлення першості не виявилася легкою прогулянкою. Лише на останніх доданих хвилинах матчу проти «Ворскли», «городяни» врятувались від поразки. Нічию в Полтаві (1:1) команда Егіше Мелікяна може записати собі до активу. Поступаючись у рахунку більшість ігрового часу, футболісти команди не відбували «номер», а грали до кінця і шукали можливість вразити ворота «ворсклян». Звичайно, довга пауза в чемпіонаті далася взнаки, проте бійцівські якості «левів» виявились на висоті. Особливо варто відзначити капітана команди Сергія Борзенка, який і в обороні встигав, і до атак долучався. Безперечно, його роль в команді дуже велика.

Хто, дійсно, не постраждав від перерви на карантин, так це «Дніпро-1». Команда Дмитра Михайленка перебуває в чудовій функціональній формі, що показала гра проти донецького «Олімпіка». Дніпряни впевнено переграли своїх опонентів (3:1), і зробили вагому заявку на підсумкову перемогу у другій «шістці». У поєдинку з «олімпійцями» гарно себе проявили «зимові» новачки «Дніпра-1»: Тейлор, Адамюк, Ді Франко. Схоже, період їх адаптації до гри команди вже минув.

Суперники зустрічались між собою у першій частині чемпіонату і обмінялися взаємними «уколами»: спочатку перемогу на виїзді здобули «городяни» (3:2), а от у Львові перемогу святкували «спортклубівці» (2:0). 

Напередодні матчу у Дніпрі, певні кадрові проблеми відчувають «львів’яни»: через перебір жовтих карток гру пропускає вінгер Алваро, а через ушкодження отримане у матчі з «Ворсклою», може пропустити поєдинок інший бразилець Ренан. А от у команди Дмитра Михайленка навпаки, гарні новин з лазарету. Вже тренуються і зможуть допомогти команді Супряга, Сваток, Цуріков і Папа Гуйє.

Матч у Дніпрі має особливий підтекст, оскільки у складі дніпрян грають два екс-гравці «левів» Адамюк і Тейлор, які були лідерами у львівській команді. Безперечно вони матимуть подвійну мотивацію в матчі проти свого колишнього клубу.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Сарнавський – Люлька, Братков, Борзенко, Гончар, Бопесу, Приймак, Богунов, Шина, Татарков, Яковеллі.

«Дніпро-1»: Юрчук – Адамюк, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Ді Франко, Вакулко, Тейлор, Булеца, Хобленко.

7 червня, неділя

«Львів» – «Дніпро-1»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі
Футбол | 19 березня 2024, 06:30 1
Тренування збірної України у Марбельї. Команда Реброва – у повному складі

Яремчук, Сидорчук, Маліновський та Трубін прибули до табору збірної

Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа
Бокс | 18 березня 2024, 11:18 0
Нганну розповів, що його розчарувало в бою з Джошуа

Франсіс упевнений, що міг би провести бій набагато краще

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
8number
0:2 Четко и твёрдо.