Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 червня 2020, 01:40
41957
45

Джерело: Михайличенко не хоче залишатися головним тренером Динамо

В київській команді може змінитися наставник

| Оновлено 09 червня 2020, 01:40
41957
45
Джерело: Михайличенко не хоче залишатися головним тренером Динамо
ФК Динамо Київ. Олексій Михайличенко

57-річний головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко не хоче залишатися біля керма київської команди.

«Очевидно, що такий хід із призначенням Михайличенка був тимчасовим. Очевидно, що не зовсім вірним. Очевидно це і для самого тренера — сам він не горить бажанням продовжувати цю муку. Тому і спливають чутки про заміну, миготять прізвища, відомі і не дуже. Ми не будемо претендувати на істину, шукати сенсацій, жонглювати джерелами. Ми лише повторимо своє твердження місячної давнини — якщо президент клубу і хоче бачити на тренерській лаві нове обличчя, то це саме той вчорашній іменинник (3-го червня 46 років виповнилося екс-тренеру «Динамо» Сергію Реброву, який нині працює в угорському «Ференцвароші» — прим. ред.). А якщо не він — то ніхто нічого чіпати не буде. Будемо чекати на черговий проліт повз Лігу чемпіонів і чергову оперативну зміну тренерського штабу. Поки нічого нового», — пише телеграм-канал Динамо Київ Inside.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» може очолити 73-річний російський фахівець Юрій Сьомін. Михайличенко тренує «Динамо» з серпня 2019-го року.

Джерело Telegram
Оцініть матеріал
(255)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 45
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elblanko
Поки суркіс президент, навіть гвардіола не допоможе.
waw
власника все влаштовує,на вболівльників йому плювати,міг би взяти за тіж бабки Григорчука,але йому "не нада"
Kevko
Фактом является то, что у Михайличенко нет тренерских способностей. Нет тренерского таланта. Это видно всем
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
George Abuladze
Опять на спортивного директора, чтоб покупать всякий шлак, типа Че-Че, за бешенные миллионы долларов?
Муґунот Уух
а чего так долго в себе держал, 10 месяцев назад не мог признаться?
Istm
і далі біг по колу.
Andrii Stadnyk
Зараз є достатня кількість хороших тренерів безробітних. Калітвінцев, Григорчук, Головко. Два з трьох - динамівські серця, а третій дуже добре виглядав проти Ліону з Чорноморцем в ЛЄ. Ребров зараз при роботі, як і Вернидуб. І в того ж Реброва є набагато кращі перспективи, ніж ДК.
DidOk
Чекати на Головка ?
Trollface
Тренер не виноват. Виновато руководство и игроки, не желающие играть . Понять можно
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Роман Порывай
Для прихільників Шахти: А чому ви на цій гілці радієте? Ви не помітили, що через сповзання рівня ДК, сповз як рівень чемпіонату, так і рівень Шахти? Раніше Шахтар виходив з групи ЛЧ і намагався пройти подалі у турнірі, тепер вихід з групи ЛЧ за досягнення буде. Все, що й в ДК, тільки на декілька років пізніше. 2009 рік вже 11 років як історія. А стосовно тренерів для ДК можна було б спробувати успішних тренерів молодіжок - Калітвінцева або Петракова, чи може того ж Григорука умовити. Однак, чи захочуть вони самі такий варіант, чи потягнуть роботу в клубі, яка суттєво відрізняєтьс від роботи у збірній? До того ж варто дати їм значну свободу у підборі кадрів, щоб не президент, а вони визначали, яких гравців їм купувати, Може щось з того й буде...але це питання з розряду "А може". Навіть великі тренери можуть провалити роботу за певних умов: немає розуміння з президентом чи гравцями, травми гравців та й багато чого ще. А на таких тренерів ще й великі фінанси треба, яких нині в ДК вочевидь немає. Той же Шахтар з відомих тренерів переключився на перспективних, але нерозкручених
polesse2000
Я бы Михе в ДК доверил бы место с метлой базу на Конче Заспе подметать НА БОЛЬШОЕ ОН НЕ СПОСОБЕН.
Really
Упрашувать не будем. При перемінах тренера в Динамо хоч надія з'являється, а коли один і без різких результатів, то і оптиміст стає скептиком.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nicksaf
Опять ерунда.
Роман Порывай
Якщо узяти за показник рівня досягнення у єврокубках за останні 10 років, то пік Мілану - 1/4 Ліги Чемпіонів 2012 (тренер-Алегрі), а в основному лише вихід з групи та виліт. З 2015 взагалі не потрапляли до Ліги чемпіонів. У ДК теж не фонтан - 1/8 Ліги Чемпіонів 2016 та 1/4 Ліги Європи 2011 і 2015 (тренери Сьомін та Ребров), але й не дно як на український клуб. До того ж при вливаннях у Мілан на порядок більших коштів. За клубним рейтингом УЄФА, де основою є результати єврокубків останніх сезонів - ДК на 25 місці, Мілан на 81 місці! (брав з сайту УЄФА останній рейтинг). Як на 8-ми разового переможця Кубка-Ліги чемпіонів - це сповзання у прірву якусь.
Роман Порывай
Список тренерів Мілану останніх років починаючи з Анчелотті: "...Анчелотти (2001—2009) Леонардо (2009—2010) Аллегри (2010—2014) Зеедорф (2014) Индзаги (2014—2015) Михайлович (2015—2016) Брокки (2016) Монтелла (2016—2017) Гаттузо (2017—2019) Джампаоло (2019) Пиоли (2019 — н. в.)" Останні досягнення в Італії були за Аллегрі (1,2,3 місце в чемпі), але без успіхів у Європі. далі боротьба і 5-7 місця у чемпі. Володіє клубом американсько-китайський консорціум, Я так розумію, для них головне - прибутковість клубу, а не спортивні успіхи. Щось подібне зараз відбувається з МЮ, Арсеналом.
BaZia
Маленькая мечта, что бы Шева в тандеме с Ребровым вошли в тренерский штаб ДК