Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2798
4

ГОЛОВКО: «Ключова втрата для Динамо - це Вітя Циганков»

Фахівець вважає, що донетчани перемогли за рахунок високого класу Марлоса

ГОЛОВКО: «Ключова втрата для Динамо - це Вітя Циганков»
ФК Шахтар Донецьк. Марлос

Футбольний експерт Олександр Головко прокоментував гру київського «Динамо» в центральному поєдинку 24 туру УПЛ проти «Шахтаря» (1:3).

«Є Марлос, який реалізував те, що не змогли реалізувати футболісти київського «Динамо». Гол, який не зарахували в першому таймі, змусив «Шахтар» стрепенутися.

«Динамо» дуже здорово виглядало перші тридцять хвилин. Якби гол зарахували, «Динамо» могло грати по рахунку. Той факт, що команди вистачило на короткий відрізок, - це не вина тренера. Просто є футболісти, які вирішують. Проте, вважаю, що Бущан міг десь допомогти своїй команді. Однак критикувати когось окремо я не беруся.

Ключова втрата для «Динамо» - це Вітя Циганков. Креативу не вистачає. У «Шахтаря» знайшовся гравець, що забиває в тих ситуаціях, в яких динамівці не забивали. Це Марлос», - закінчив Олександр Головко.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Как же достало за все эти годы что в еврокубках, что в чукре, что в сборных когда говорят что наши охрененно играли первые минуты, пару минут, тайм, последние минуты и тд - матч должен быть проведен полностью на ровном классе - тогда и результат будет, а наши отлично играли 5 мин, остальные 90 хреново ни о чем хорошем не говорит, потому часто и наказывали в истории.
Был бы Витя что-то изменилось? Ой ли.
Даже не факт если б дура судья дала засчитать гол то что было была бы победа, сомнительно.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Al Zolo
есть шанс у киевлян-Палыч поругался с Локо-он бы спас сезон
lviv-999
Циганков дуже нагадує Роббена.Класний но скляний !!!! Якщо так піде дальше то за велику карєру можна забути.І Бущан мяко кажучи не виручив.Три удари в ствір-Три голи.Як мінімум другий гол Марлоса треба було брати,тай в першому профтикав вспишку.Воротарська лінія в Динамо явно бажає кращого !!!