Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 травня 2020, 01:14
534
2

Прес-ложі не буде. Ігри УПЛ не відвідуватимуть журналісти і дружини гравців

Перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко розповів, кого допустять на матчі

| Оновлено 28 травня 2020, 01:14
534
2
Прес-ложі не буде. Ігри УПЛ не відвідуватимуть журналісти і дружини гравців
УАФ. Вадим Костюченко

Перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко розповів, хто зможе бути присутнім на матчах УПЛ поточного сезону, що залишилися:

«Матчі будуть без глядачів. Люди, які будуть присутні на стадіонах – це футболісти, тренери, лікарі, арбітри, спостерігачі арбітражу, керівники і представники футбольних клубів, Прем'єр-ліги та офіційні ретранслятори матчів, а також представники VAR.

Крім того, на поєдинках будуть присутні представники МНС та медицини. Офіційних осіб на матчі повинно бути до 200 чоловік – це максимальне число. Це не означає, що на кожній грі буде 200 чоловік. Все буде залежати від стадіону.

Що стосується представників преси, то на іграх будуть тільки представники офіційного транслятора і клубів. Ситуація така, що клуби будуть нести відповідальність за протоколи. Прес-ложі не буде. Також на матчах не буде батьків, інших родичів, дружин гравців. Стюарди будуть, але не в ложі.

Головне – розпочати. Потім чекаємо поліпшення ситуації з коронавірусом і поступового пом'якшення карантину, зокрема розширеного доступу представників преси на стадіони. Футболісти будуть здавати тести на коронавірус кожні два тижні.

Арбітри та спостерігачі арбітражу вже протестовані на коронавірус. У суддів здані всі тести. Всі, хто вдало пройшов тестування, будуть викликані на спортивне тестування. Йде повним ходом підготовка до чемпіонату.

Всі футболісти пройшли тестування перед зборами і тренувальним процесом. На сьогоднішній день немає інформації про те, що у когось було виявлено коронавірус. Слава Богу, тестування пройшло добре. За протоколом арбітри і гравці будуть проходити тестування раз на два тижні.

Техніка безпеки буде за всіма нормами. Також вирішено, що якщо у когось з гравців виявлять коронавірус, то вирішуватися питання буде за окремим медичним протоколом. Розглядатиметься питання про ізоляцію гравця і буде прийматися рішення, наскільки сильно могла бути піддана команда зараженню. Але через одиничний випадок команда не буде зніматися з чемпіонату».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 18
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Я думал, что Костюченко уже в Лукьяновском СИЗО сидит, ведь дело по липовому диплому еще не закрыли, или я ошибаюсь? Неужели откупился?
zac1310
Дибмлизм!!! У нас не меняется ничего, маразм наших властей вечен!