Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 травня 2020, 14:57
92624
46

Топ-5 зашкварів гравців Динамо: Гармаш, Мілевський, Бойко, Алієв, Бєсєдін

Sport.ua згадує незручні ситуації, в які потрапляли футболісти

| Оновлено 25 травня 2020, 14:57
92624
46
Топ-5 зашкварів гравців Динамо: Гармаш, Мілевський, Бойко, Алієв, Бєсєдін
ICTV. Алієв показує журналістці, куди їй йти

Sport.ua згадує неприємні життєві ситуації, в які потрапляли футболісти київського «Динамо», одного з двох грандів українського футболу.

Див. також: Топ-5 зашкварів гравців донецького Шахтаря

5. Денис Гармаш: показував непристойні жести

Півзахисник київського «Динамо» Денис Гармаш був одним з найбільш емоційних футболістів клубу.

Футболіст запам'ятався скандальним характером та агресією по відношенню до суперників, про що свідчать численні вилучення за грубу гру або свою запальність.

Не можна не згадати, які негідні жести показував молодий Гармаш уболівальникам донецького «Шахтаря» у вересні 2012 року.

4. Артем Мілевський: бухав та палив з вітерцем

По молодості форвард київського «Динамо» Артем Мілевський потрапляв у численні історії, пов'язані з нічними гульками.

Разом зі своїм кентом по життю Олександром Алієвим він не раз ставав об'єктом штрафів з боку керівництва столичного клубу. Всім запам'яталося, як Міля в банному халаті прийшов на презентацію Олега Блохіна.

У ЗМІ наробило багато галасу відео, як, вочевидь, п'яний Артем Мілевський в 2011 році, з цигаркою за кермом, підвозив друзів від стадіону в районі Бессарабки. Футбол явно був на десятому плані.

3. Денис Бойко: сів п'яним за кермо

Воротар «Динамо» Денис Бойко був затриманий органами правопорядку в жовтні 2010 року. Це сталося після того, як він перегнув палицю з розпиванням алкогольних напоїв, відзначаючи вихід молодіжної збірної України до фінальної частини Євро-2011. Денис потрапив до рук даїшників, опинившись за кермом в нетверезому стані.

За даними ЗМІ, через кілька годин після банкету, коли Павло Яковенко дозволив гравцям відзначити цей успіх, Бойко потрапив до відділку міліції. Правда, «відзначився» воротар вже не в компанії з футболістами. Денис відправився гуляти по нічному Києву, за кілька годин відвідавши відразу декілька нічних клубів столиці.

Повертаючись додому, Бойко привернув увагу співробітників ДАІ. Машина воротаря якось дивно рухалася безлюдною вулицею. На жаль, але конструктивної розмови з молодою «зіркою» не вийшло. Бойко вів себе настільки по-хамськи, що співробітникам ДАІ довелося доставити його у відділення міліції.

2. Олександр Алієв: далеко послав журналістку

Молодий півзахисник київського «Динамо» Олександр Алієв часто порушував режим, і це досі є приводом для великої кількості жартів. Але в 2011 році Алієв пробив дно, коли на камеру обматюкав журналістку програми «Інший футбол» на ICTV.

Журналіст Микола Васильков розповідав про епізод так: «Інцидент стався на базі в Конча-Заспі. Коли допив чай, Алієв кинув пластиковий стаканчик на тренувальне поле прямо під ноги. Поруч стояли Андрій Шевченко, Денис Гармаш і Максим Коваль.

Журналістка Ганна Тесленко (відома як Ахава) зробила Алієву зауваження, що не можна свинячити у себе практично вдома, а він різко відповів: «Якщо тобі потрібно – нахилилася і прибрала». Ахава зазначила, що це його база і йому там тренуватися, а він почав її матюкати та посилати. Хто тут і в якому світлі виступив – вирішуйте самі».

1. Артем Бєсєдін: відгріб від товаришів по чарці

У форварда київського «Динамо» Артема Бєсєдіна відмінний футбольний талант. Але неприємності постійно переслідують перспективного нападника.

На полі у ​​нього не завжди все було гаразд: міг за один важливий матч в єврокубках три рази не влучити в порожні ворота. А нещодавно Артем був дискваліфікований на один рік після того, як його допінг-проба дала позитивний результат.

І ось нова історія. Відео знято в 2016 році, коли Бєсєдіну було 20 років, але виплило в соцмережі лише в травні 2020 року. Артем явно вибрав невдалу компанію для відпочинку, і в ході словесної перепалки був нокаутований.

Оцініть матеріал
(374)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині
Футбол | 11 травня 2024, 00:48 0
ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині

10 травня жиронці втратили перемогу в матчі 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Зоря отримає солідні бонуси від Реала за Луніна. Стали відомі умови і сума
Футбол | 10 травня 2024, 10:27 2
Зоря отримає солідні бонуси від Реала за Луніна. Стали відомі умови і сума

Український клуб може отримати 3 мільйони євро

Коментарі 46
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
wladimir_skidan
А вообще эти новости с копанием в грязном белье не красят спорт сайт. Журналисты да хоть по Скайпу возьмите интервью у тех же футболистов, кто чем занят на карантине и выложите. А не копайтесь в грязи как жёлтая пресса
Болела
Беседіна шкода, по батьківськи. Хлопчик зовсім. В оточені упоротого бидла. Але і наука на майбутнє, з ким сідати за стіл.
Крім Алієва. Життєві ситуації. Алієв вже тоді закінченним виглядає. Усе інше, емоції, молодість...
wladimir_skidan
Ну Гармаш то такое себе. Тот же Рыбка тоже жесты фанам ДК показывал. Беседин я в ветке про него написал. Алиев ну свинья она везде свинья. А вот пьяный за рулём это потенциальный убийца
Andy_P
Только очень "чоткий" 3,14дор мог так сзади отоварить Беседина, гопна тупорылая. Я не за ДК и Беседин мне побоку, но шваль такая бесит
Вова Чертрогатый
телку эту найти элементарно с такой татухой на правом плече))
Yamamisha1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
Из-за всплывшего ролика с беседкой, редакция по бырику решила петуха из г***мна слепить? - низкова-то
Андрей Мадайский
Спорт.юа раз уж вы опубликовали такую статью про Динамовских игроков, так давайте и про других тоже самое. Там скандалов было не меньше.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Lion
А вы хотите чтобы с беседина был футболист с детства бухает....
UKRAINE FAN
неадекватных голубых бомбануло не на шутку!
Андрей Абзонь
Когда уже будет топ5 зашкваров, всем известного сайта.
А стоп, они же происходят каждый день.
Семен Фонсеко
по хорошему, конечно надо отловить всех тех, кто осуждает Гармаша, и вешать, как пособников нацистов! Гармаш же поступил минимально правильно по отношению к нацистам, конечно правильней было бы чтоб полиция задержала и поесила неонациство из донецка и не было бы сейчас войны, но имеем что имеем. https://www.youtube.com/watch?v=aRbsTMfjfVY
Семен Фонсеко
то есть нацисты шахтера, которые кричали - дави хохлов, то есть призывали к убийству людей по национальному признаку, это нормально, а фак Гармаша, это плохо? степанюк из спорт.уа, что ты куришь? или ты тоже нацист?
dedpixto
несмотря на срач, который тут поднялся по поводу того, что "донецкие начинают психологическую атаку против ВКДК", хочу заметить, что ролики, во-первых, не имеют отношения к предстоящим играм, потому что никто из их персонажей не собирается выходить на поле, а, во-вторых, они очень колоритные: Милевский - рубаха-парень, который готов запустить в свою тачку полдюжины друзей, Гадёныш - воплощение гопника, Гармаш - пожизненный пациент для психолога и т.п.
а ещё вспоминается из собственной жизни - как я служил срочную в полку милиции в Киеве и ночью мы остановили странно двигающуюся "двадцатьчетвёрку" в экспортном исполнении, и из водительской двери выпал в стельку пьяный Владимир Мунтян, а из другой, покачиваясь, вывалился Евгений Рудаков, который сказал, что они выпили пивка; мы тогда вызвали гайцов по рации, гайцы приехали и составили им эскорт с мигалками, потому что из машины они выходить не хотели, потому что совершено трезвые. Но никакого качания прав не было, ребята вели себя очень застенчиво - всё-таки в 1972 году (а это было в 1973) вышло Постановление Совмина "О борьбе с пьянством", и боролись с ним тогда беспощадно - партия велела!
Alex86 1
У форварда киевского «Динамо» Артем Беседин отличный футбольный талант. Та да, будущий обладатель ЗМ