Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2020, 17:29
1667
3

Артем БЕСЄДІН: «Разом з Мандзюком проїхали на велосипедах 50 кілометрів»

Форвард «Динамо» розповів, як підтримує форму на карантині

| Оновлено 19 травня 2020, 17:29
1667
3
Артем БЕСЄДІН: «Разом з Мандзюком проїхали на велосипедах 50 кілометрів»
ФК Динамо Київ. Артем Бесєдін

Нападник київського «Динамо» і національної збірної України Артем Бесєдін розповів про те, як тренується під час карантину, розвиваючи загальнофізичної форму, а також чекає, коли зможе працювати з м'ячем на футбольному полі.

– Артеме, розкажи, як проходять твої тренування? Судячи з відео, які ти викладаєш у соцмережах, працюєш над загальнофізичними кондиціями?
– Поки під час карантину всі поля, придатні для вправ із м'ячем, були закриті, зміцнював фізичний стан, тримав тіло у формі – виконую різні кардіовправи, їжджу на велосипеді, бігаю форт-леки. Тренуюся щодня з ранку, поки на дорогах немає особливих заторів. Тобто, намагаюся тримати себе у формі.

– Скільки в середньому триває твоє тренування?
– По-різному. Сьогодні, наприклад, займався з восьмої до 11-ї ранку. Було кардіо, разом із Віталієм Мандзюком (колишній футболіст «Динамо», «Дніпра» та збірної України – прим.) проїхали на велосипедах 50 кілометрів. Робили невеликі паузи, під час яких розминалися, працювали над розтяжкою та гнучкістю. В принципі, навантаження не особливо відчувається, але насправді досить важко довелося, плюс дощ та вітер додав також своїх корективів у заняття.

– Як довго вже займаєшся з Мандзюком?
– Разом із Віталієм займаюся вже протягом місяця. До цього працював самостійно в домашніх умовах – в принципі, як і всі інші хлопці, перебуваючи на карантині по домівках. Бігав, качав прес, віджимався... Потім вирішив підвищувати навантаження, і звернувся за допомогою до Мандзюка, під керівництвом якого й займаюся зараз.

– Коли можна буде працювати на футбольному полі з м'ячем, будеш поєднувати тренування?
– Обов'язково. Хочеться, звичайно, виконувати вправи з м'ячем, але при цьому розумію, що необхідно зміцнювати слабкі сторони, в тому числі й м'язи, а також проблемні місця, пов'язані з попередніми травмами. Можливо, вранці буду працювати над «фізикою», а ввечері виходити на поле – або навпаки.

– У тебе минулого року були проблеми з коліном, навіть на відпочинок ти їздив із лангетою на нозі. Зараз уже нічого тебе не турбує, можеш займатися без обмежень?
– В УЄФА мені дозволили пройти відновлення на клубній базі в Кончі-Заспі. Тому деякий час я користувався медичним обладнанням, яке там є, для якісного відновлення після травми. Зараз виконую всі вправи без обмежень – слава Богу, нічого не турбує.

Нагадаємо, що в грудні Бесєдін був дискваліфікований на рік за вживання допінгу. Однак, йому не доведеться пропускати Євро-2020, тому що континентальний форум перенесений на літо наступного року.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 31
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rus
на велеке 50км даже не смешно
Alex86 1
то все ладно ... такое, но кто-то может пояснить шо он делает в ДК в качествен основого форварда?! Да Кравец, наверное, и тот лучше бы смотрелся или Яремчук за дарма отпущенный, а этим только болел лугуано повеселили знатно