Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
4274
8

ВІДЕО. Ліппі висловив захоплення Козловським і академією Руху

Легендарний тренер записав відеозвернення

ВІДЕО. Ліппі висловив захоплення Козловським і академією Руху

Легендарний італійський тренер, чемпіон світу 2006 року і переможець Ліги чемпіонів 1996 року Марчелло Ліппі записав відеозвернення, в якому похвалив президента «Руху» Григорія Козловського за будівництво футбольної академії:

«Дорогий президент Козловський, хочу висловити своє захоплення чудовим проектом, який ви реалізували. Цей проект буде дуже важливий для молодих українців. Удачі вам».

Олег Дідух Джерело: YouTube
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Panama2830
Єдине, з чим можу погодитися, так це з тим, що Ліппі «замовили»...., просто чемно «попросили»... авторитетно підтримати... не думаю, що Ліппі слідкує за будівництвами академій, навіть футбольних, і навіть не в Італії...
dudigo78
Якщо вже Козловський підключає таку важку артилерію у виправданні захопленням території, то треба бути до кінця відвертимі казати правду, що цей комплекс, який будується це на 80-90% комерційні споруди і платні футбольні поля, а вже решта це буде академія. Бо люди, які не в курсі реально подумають, що все це буде власністю академії та клубу. Ні, ні і ще раз ні. Там будуть готель, фітнес-центр, бізнес-центр і т.п. які відношення до футболу і футбольного клубу не будуть не мати ніякого. Ну і як вишенька на торті - прокуратура зараз розслідує рейдерське захоплення цієї території. Хоча враховуючи те, в якій країні ми живем, то ця справа немає ніякої перспективи. Все як завжди відкупиться, порішає і т.д.
Barlowold
Это что? Ещё один деятель научился пользоваться *камео*?
Robert Monroe
На Львівщині мешканці повстали проти олігарха Козловського, який забудовує озеро і ліс:
https://www.youtube.com/watch?v=QMmP1H3iaJs&t=51s