Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
448
0

НАГОРНЯК: «Перед рестартом УПЛ командам потрібно провести по три спаринги»

Спеціаліст розмірковує над тим, як українським командам виходити з карантину

НАГОРНЯК: «Перед рестартом УПЛ командам потрібно провести по три спаринги»
УАФ. Сергій Нагорняк

Колишній футболіст збірної України Сергій Нагорняк висловив свою думку щодо відновлення Української Прем'єр-ліги.

«Якщо все піде за озвученим планом, на початку наступного тижня клуби УПЛ почнуть підготовку до відновлення сезону. На 30 травня намічені перші матчі після карантину. Це означає, що на
«все про все» у команд буде три тижні. З одного боку, це мало, тому що перерва тривала стільки, скільки зазвичай розділяє різні сезони або взимку дві частини одного. Це означає, що доведеться в прискореному режимі проводити повноцінні тренувальні збори. З іншого боку, свого часу видатний італійський тренер Фабіо Капелло сказав: «Для підготовки до сезону мені потрібен місяць». Те, що це правда, знаю з власного досвіду: коли почав працювати в тренерському штабі «Дніпра», нам якраз вистачило місяця, щоб вивести підопічних на готовність виступати в Лізі Європи.

Проблема стану ігрової форми, можливо, ключовий момент: два місяці не грати в футбол - це просто так не проходить. За три тижні до рестарту Favbet Ліги кожній команді, на мою думку, треба провести мінімум три спаринги. І відразу виникають дві проблеми: де знайти спаринг-партнерів і що це будуть за спаринг-партнери, пам'ятаючи, що в карантині були всі, в тому числі клуби з областей. Одна справа - індивідуальні тренування, друга - внутрішньокомандні двусторонки і третя - повноцінні контрольні матчі...».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.