Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 10 травня 2020, 17:33
646
0

Генрі Сехудо – Домінік Крус. Прогноз і анонс на бій UFC 249

Cо-головний бій турніру UFC 249 в Джексонвіллі

| Оновлено 10 травня 2020, 17:33
646
0
Генрі Сехудо – Домінік Крус. Прогноз і анонс на бій UFC 249

У найближчу неділю вночі за середньоєвропейським часом у Джексонвіллі (штат Флорида, США) стартує турнір без глядачів UFC 249 на арені «VyStar Veterans Memorial». Цей захід ознаменує відновлення діяльності UFC, незважаючи на карантин, що триває в світі через пандемію коронавірусу.

Де дивитися онлайн UFC 249: Тоні Фергюсон – Джастін Гейджі

У заголовку карду Тоні Фергюсон і Джастін Гейджі визначать тимчасового чемпіона в легкій вазі. Бій, безсумнівно, гідний мейн івенту будь-якого турніру UFC, проте, він є далеко не єдиним інтригуючим і очікуваним поєдинком події. Незважаючи на непросту епідеміологічну ситуацію, матчмейкерам вдалося зібрати дуже пристойний «розігрівочний» кард.

У со-головному бою вечора чемпіону в найлегшій вазі Сехудо доведеться задовольнятися боєм з колись володарем цього титулу Крусом замість того, щоб битися з Жозе Альдо в Бразилії.

Зірковий час Сехудо стартував у серпні 2018 року, коли він, взявши реванш у Деметріуса Джонсона роздільним рішенням суддів, завоював титул UFC в найлегшій вазі. Потім золотий олімпійський чемпіон з вільної боротьби відстояв звання, нокаутувавши за 32 секунди чемпіона UFC у найлегшій вазі Ті Джея Діллашоу. А в червні 2019 року Сехудо став «чемп-чемпом», коли в першому раунді нокаутував Марлона Мораеша в поєдинку за вакантний титул UFC у категорії до 135 фунтів. І Сехудо з того часу не виходив у клітку, відмовився від титулу в найлегшому дивізіоні і зберігав інтерес до власної персони брудними постами в соцмережах.

Якщо Сехудо не виступав 11 місяців, то Крус свій останній бій провів ще в грудні 2016 року. Крус - один з найбільш невдачливих бійців в історії, кар'єра колись домінуючого чемпіона UFC у найлегшій вазі знищена травмами. 3,5 роки тому на UFC 207 Домінік програв за очками Коді Гарбрандту, втративши при цьому титул. Через перелом руки, а потім травми плеча і наступну операцію Крусу двічі доводилося відкладати своє повернення.

Прогноз на бій

Сехудо останніми роками радував своїх фанатів феноменальними виступами. Він переніс багато неприємних моментів на початку боїв проти Джонсона і Мораеша, але проявив силу волі і в підсумку переміг. Багато чого буде залежати від того, в якій формі знаходиться Крус. Наскільки він здоровий зараз? З огляду на простій Круса і дивовижний забіг Сехудо, на папері ми маємо явну невідповідність рівнів бійців, і чемпіон повинен записувати в свій список жертв ще одне гучне ім'я. Проте, якщо Крус знаходиться в своїх оптимальних фізичних кондиціях, то у нього є навички і характер для того, щоб повернути пояс. Крус може використовувати свій футворк, швидкість, зріст і довжину рук, щоб домінувати над Сехудо в стійці, як це робив Мораеш, тільки протягом п'яти раундів.

Перемога Круса за очками

Основний кард

Тоні Фергюсон – Джастін Гейджі

Генрі Сехудо – Домінік Крус

Франсіс Нганну – Жаїрзіньо Розенструйк

Джеремі Стівенс – Келвін Каттар

Грег Харді – Йорган де Кастро

Попередній кард

Дональд Серроне – Ентоні Петтис

Алєксєй Олійник – Фабрісіу Вердум

Карла Еспарса – Мішель Вотерсон

Ранній попередній кард

Вісенте Луке – Ніко Прайс

Брайс Мітчелл – Чарльз Роса

Райан Спанн – Сем Алві

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк – серед топів. Стали відомі всі учасниці 1/2 фіналу в Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 23:48 2
Костюк – серед топів. Стали відомі всі учасниці 1/2 фіналу в Штутгарті

Українка увійшла до четвірки найсильніших на найпрестижнішому турнірі категорії WTA 500

ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі
Футбол | 19 квітня 2024, 20:58 98
ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі

Зубков отримав покарання за грубу гру

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.