Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1151
0

Вітебськ — Шахтар Солігорськ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Підопічні Юрія Вернидуба їдуть в гості до середняка чемпіонату

Вітебськ — Шахтар Солігорськ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Шахтар Солігорськ

У неділю, 10-го травня, відбудеться поєдинок 8-го туру чемпіонату Білорусі з футболу, в якому «Вітебськ» прийме солігорський «Шахтар».

Фаворит у цьому матчі однозначний - «Шахтар». Хоча бронзовий призер торішнього чемпіонату в цьому сезоні поки не вражає. Підопічні Юрія Вернидуба вкрай нестабільно почали нову кампанію. Команда вилетіла з Кубка Білорусі, поступилася в ряді матчів у чемпіонаті і лише в останніх кількох турах зуміла набрати максимум очок і вирівняти ситуацію. Після невдалого старту в Солігорську вже почалися розмови про відставку Вернидуба. Але в 6-му турі «гірники» обіграли «Динамо» Брест (2:0), а минулого тижня розгромили «Іслоч» (4:0). Ці успіхи підняли команду на шосте місце і суттєво додали їй впевненості.

«Вітебськ» - явний середняк білоруського футболу. У минулому сезоні «сіверяни» зупинилися за крок від зони вильоту. В цьому році поки займають 10-те місце. Команда Сергія Ясинського здобула три мінімальних перемоги - над аутсайдером «Смолевичами», а також міцною «Городеєю» і зробила сенсацію в матчі з «Динамо» Брест. Як часто буває з середняками, в матчах, де нічого від них не чекають - перемоги, а в протистояннях з рівними суперниками - втрати очок. Так і було в матчах з «Німаном» (0 2), «Іслоч'ю» (0:2) і «Славією» (2:3).

Незважаючи на те, що «Вітебськ» грає вдома, шансів у матчі з «Шахтарем» мало. У минулому сезоні «гірники» двічі обігравали «сіверян» з загальним рахунком 6:0. Юрій Вернидуб у своєму розпорядженні має більш широкий і якісний склад. «Шахтар» повинен брати очки у Вітебську.

10 травня, неділя

«Вітебськ» — «Шахтар»
Вітебськ. ЦСК «Вітебський». 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Спорт 1»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.