Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2020, 16:04
1031
3

Олександр СЕВІДОВ: «У нас не поменшало договірних матчів»

Тренер вважає, що з суддями продовжують працювати

| Оновлено 28 квітня 2020, 16:04
1031
3
Олександр СЕВІДОВ: «У нас не поменшало договірних матчів»
ФК Шахтар Донецьк. Олександр Севідов

Екс-тренер «Маріуполя» Олександр Севідов зізнався, чи підозрював він про договірний статус матчу проти «Гірника-Спорту».
 
- Перед грою або під час гри «Маріуполь» - «Гірник-Спорт» у вас виникали підозри?
- Сумніви і підозри виникали не тільки в цьому матчі. Наприклад, до цього ми втратили очки вдома з «Авангардом». Ми за весь матч створили лише один момент - Фомін не реалізував вихід один на один.
 
Що стосується зустрічі з «Гірник-Спортом», то за рахунку 0:1 наш захисник штовхнув суперника у штрафному - це чиста точка. Якщо вони б забили, ми б вже не відігралися. Якщо тобі перед матчем щось таке говорять, а потім дивишся на гру і думаєш: «Точно щось не так». Але суддя не побачив, пронесло. Після матчу я зібрав команду і сказав: «Хлопці, у нас проблеми. Не у вас, а у нас. Адже я тренер нашої команди. І якщо у вас щось відбувається, то і в мене теж».
 
Наведу приклад матчу «Металіст» - «Карпати». Ви знаєте, хто тоді тренував «Карпати»? Ніхто навіть не пам'ятає хто. Це був Валерій Яремченко, його до себе викликав Димінський і сказав: «Матч був договірним, а ти цього не помітив. Який ти в біса тренер?»
 
Також і у мене. Чи були підозри? Були. Але що я можу сказати? Є опитування всіх футболістів того матчу. Хлопців питали, що говорив Севідов перед матчем, в перерві. А я кричав так, що штукатурка сипалася і сказав: «Розжену всіх». Це підноситься по-іншому - Севідов щось знав. Це смішно. Коли зрозумів, що на мене хочуть все звалити, то почав своє внутрішнє розслідування. Я викликав кожного футболіста і кожен писав пояснювальну.
 
- На ваш погляд, цей матч був договірним?
- Тоді був упевнений, що ні. Ми настільки погано грали, провели дуже поганий тайм. Але ми дуже швидко відігралися і подумав: «Та ні, здалося. Не може такого бути». Але коли протягом декількох років про це говорять, то мене це мучить.
 
Чому не здогадався, адже досвідчений же тренер? Ну почекай - виграли ж. Ну і що? Програли ж перший тайм. Сам з собою вже розмовляю. Під таким ракурсом можна дивитися всі матчі. Зараз ось часу багато, дивлюся український футбол. У нас не поменшало договірних матчів, з суддями як працювали, так і працюють, - сказав Севідов.
 
Читайте також: Олександр СЕВІДОВ: «Є рішення КДК по Сумам. Я не винен»

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Рюдігер показав Луніну в серії пенальті, куди битиме Ковачич
Футбол | 18 квітня 2024, 01:57 0
ФОТО. Рюдігер показав Луніну в серії пенальті, куди битиме Ковачич

Андрій відбив не лише удар Матео, а й Бернарду Сілви, і вивів Реал у 1/2 фіналу ЛЧ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 13
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Первый пошел... Может и другие тренеры начнут исповедоваться о своих договорняках? Было бы не плохо... По судьям тоже правильно сказал - брали, берут и будут брать. А как может поступать арбитр у которого нет вообще никакого образования и специальности, кормиться ведь надо, а если еще семья есть, то ставки возрастают многократно... До тех пор, пока не будет спецотдела в полиции, которые будут, как в Европе. заниматься конкретно коррупцией в футболе - толка не будет. Шумиха по поводу взяток в футболе поднятая пару лет назад, чем закончилась? Кого-то засадили? Кто-то из действующих арбитров сел на нары? Одного Буренка отстранили от футбола, а остальных делегатов и наблюдателей арбитража? Все откупились... Пока Павелка и его окружения с липовыми дипломами будут рулить отечественным футболом - каких либо положительных сдвигов не стоит ожидать.
Akkerman65
Даже великий Лобановский сыграл десятки договорняков. И сейчас у каждого тренера и судьи их очень много. Наш гнилой футбол ещё не скоро станет честным.
rus
Так расскажи покайся