Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 жовтня 2023, 06:00
1852
0

Олександр СЕВІДОВ: «Є рішення КДК щодо Сум. Я невинен»

Український тренер розповів, як рухається його справа за звинуваченням в організації договірників

| Оновлено 11 жовтня 2023, 06:00
1852
0
Олександр СЕВІДОВ: «Є рішення КДК щодо Сум. Я невинен»
ТК Футбол. Олександр Севідов

50-річний екс-тренер «Маріуполя» і «Металіста» Олександр Севідов розповів про рішення щодо договірних матчів «Сум» в період його роботи в клубі.

- Чому немає ще жодного рішення по вам? Розмови є, але рішення немає.
- Насправді, рішення по мені і «Сумам» вже є в КДК. Я не винен. Рішення можна оскаржити протягом 10 днів. Але навіщо мені його оскаржувати? Воно вступило в силу.

КДК відправив справу на додатковий розгляд. На на новий, а на додатковий. Тому що деякі учасники справи подали апеляцію.

Мені простіше говорити з журналістами, тому що у мене є факти. Зараз читаю матеріали справи. Це поліція розслідувала справу «Сум». Це документи, підписані поліцією і прокуратурою (далі Севідов читає документ — прим. ред.).

Перше — в момент проведення матчу Козар (на той момент керівник «Сум» — прим. ред.) зв'язався з Давидовим і сказав про те, що «Суми» в перерві матчу з «Десною» прийняли рішення злити матч і зіграти на ставках. У команді про це знали 5 гравців на полі. Давидов сказав, що спілкувався про це з Севидовим, і той відразу зрозумів, хто з гравців зливає матч.

Тобто, ніхто не знав, але Севідов вже здогадався.

Інше — в 2017-му Севідов зв'язався з Козарем і повідомив, що суддя матчу захотів за перемогу «Сум» не 40 тисяч, а 50. На що Козар погодився. Але ви арбітра цієї гри покарали? Клянуся дочкою, що ніколи в житті не спілкувався з суддями з такого приводу.

Третє — мені дзвонить гравець і каже: «Думаєте, будуть з суддями сьогодні працювати?» Відповів: «Будуть — очки потрібні і тим, і тим». Знаєте, що вони пишуть? Севідов мав на увазі «Суми». Але чому саме цей клуб? Де тут Севідов і договірні матчі?

По матчу «Волинь» — «Суми». Дослівно приводжу наш діалог з Козарем, який записаний поліцією. Він каже мені: «Сьогодні буду зустрічатися з одним. Ну я йому за перемогу запропоную 100, а за нічию — 30. Нормально?» Відповів йому: «Нормально».

Поліція пише: «Севідов вступив в змову з Козарем». Хабар дають для чого? Щоб отримати вигоду собі або третій стороні. Але тут заковика — Севідов не працював у «Сумах», не отримував зарплату, преміальні. І на цьому справа зупинилася. У справі навіть помилку зробили в моєму прізвищі.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.