Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2020, 22:12
2084
0

Василь КРАВЕЦЬ: «Димінський мені сказав: Тепер я твій агент, батько і Бог»

Захисник «Луго» згадав, як спілкувався з президентом «Карпат»

| Оновлено 27 квітня 2020, 22:12
2084
0
Василь КРАВЕЦЬ: «Димінський мені сказав: Тепер я твій агент, батько і Бог»
ФК Луго. Василь Кравець

22-річний захисник «Луго» згадав, як свого часу перепідписував контракт з «Карпатами».

«Чи бачився я Димінським? Так. Це проста і важка людина. Не те що його важко зрозуміти, ти просто знаєш, ким він є. Це Петро Петрович Димінський - все. Він каже просто, але тобі важко його зрозуміти.

Якось я говорив з Дячуком-Ставицьким про контракт. Я йому сказав, що у мене є агент, що я покажу йому угоду, а потім вже підпишу. Тут заходить Димінський і просить Дячука-Ставицького зайти до нього. Я тоді тільки прийшов в першу команду. А потім Петро Петрович покликав мене. Заходжу до нього в кабінет, він стоїть на вході, ставить мені руки на груди, щоб я далі не йшов і питає: «У тебе є агент?». Я так дивлюся вгору і відповідаю, що є. Він відповів: «Немає в тебе агента. Тепер я твій агент, батько і Бог. Ти мене зрозумів? Сідай». Потім він узяв листочок і написав, скільки я буду заробляти. Мені підійшло. Потім він сказав, що контракт на 5 років. Я запропонував на 3. Він підняв голову і сказав, що на 5.

На наступний день під'їхав до нього в офіс і підписав. Моїм агентом тоді був Олег Смалійчук. Я навіть не встиг йому зателефонувати і щось сказати. Я повинен був сказати Димінському, що подзвоню агенту, коли він вже мій агент? Потім я все-таки набрав Смалійчука. Він сказав: «Ну, це Петро Петрович, Вася. Все буде нормально. Я подивлюся і переговорю з ним». Я не парився і хотів підписати контракт, але було страшно і руки тряслися», - сказав Кравець в Instagram Романа Бебеха.

Кравець виступав в «Карпатах» з 2014-го по 2017-й рік, після чого перейшов у «Луго».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.