Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 26 квітня 2020, 19:12
444
0

Євген МОРОЗ: «Всі клуби ПФЛ на карантині, але збираються продовжити гру»

Спортивний директор ПФЛ України прокоментував рішення Виконкому УЄФА

| Оновлено 26 квітня 2020, 19:12
444
0
Євген МОРОЗ: «Всі клуби ПФЛ на карантині, але збираються продовжити гру»
ПФЛ

Спортивний директор ПФЛ України Євген Мороз прокоментував рішення Виконкому УЄФА, який рекомендував національним асоціаціям докласти всіх зусиль, щоб дограти чемпіонати і кубкові турніри:

«Це рішення з ентузіазмом зустріли команди, що виступають у вітчизняних першій та другій лігах. Тим паче, що й президент УАФ Андрій Павелко також наголошував на необхідності зробити все, щоб завершити сезон і визначити найсильніших у чемпіонаті та в розіграші Кубка за спортивним принципом.

Поки що всі наші представники згідно з вимогами перебувають на карантині, утім, це не заважає футболістам підтримувати спортивну форму завдяки індивідуальним заняттям. Ми постійно контактуємо з керівництвом ФК, тренерами, і тішить, що всі команди ПФЛ збираються продовжити виступи у другій частині сезону.

До речі, представники ПФЛ увійдуть разом зі своїми колегами з УПЛ та Всеукраїнської профспілки «Футбол України» до складу робочої групи, створеної при УАФ. Вони ще раз детально проаналізують поточний стан справ у вітчизняних клубах і, враховуючи рекомендації уряду та МОЗ, підготують свої пропозиції, які будуть враховані Виконкомом УАФ при визначенні термінів повернення футболу на спортивні арени».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.