Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 26 квітня 2020, 18:26
739
0

Це безвідповідально. Відновлення матчів Бундесліги під великим питанням

У поліції пояснили, що натовпи глядачів можуть зібратися біля стадіону

| Оновлено 26 квітня 2020, 18:26
739
0
Це безвідповідально. Відновлення матчів Бундесліги під великим питанням
Twitter

Високопоставлений представник німецької поліції Йорг Радек висловив великий сумнів у реальності планів Німецької футбольної ліги (DFL) відновити матчі Бундесліги в травні:

«Перш за все, я хочу сказати, що поліцейський союз принципово не проти футбольних ігор. Я також можу зрозуміти, що багатьом людям хотілося б припинити дивитися старі матчі Бундесліги. Але ми не повинні забувати, в якій особливої ​​ситуації ми всі перебуваємо, включаючи поліцію. Навіть ігри без глядачів становлять небезпеку, навіть якщо організатор робить все можливе на стадіоні, щоб забезпечити дотримання правил гігієни, щоб максимально знизити ризик зараження. Для DFL було правильним розробити план перезапуску, але, схоже, він не враховує всі аспекти.

Припустимо, є можливість контролювати те, що відбувається на стадіоні. Але це не відноситься до суспільного простору перед ним. Стадіони стають потенційною мішенню для уболівальників, які хочуть підтримати свою команду. Це було б руйнівним. Великі натовпи людей за межами стадіону не повинні виникати під час цієї пандемії. Це не тільки заборонено, але і безвідповідально.

Якщо це стане актуальним для поліції, тоді ми повинні забезпечити дотримання вимог, які в цей час застосовуються до поведінки в громадських місцях. Це вимоги про відстань в півтора метра, заборона на збір великих груп, обов'язкове носіння масок. Ми повинні будемо втручатися з точки зору підтримки безпеки і порядку, якщо це не буде гарантовано.

Матчі будуть додатковим тягарем для поліції. До сих пір ми добре справлялися в цій пандемічній ситуації, тому що були звільнені від таких великих подій. Тому що не було ні концертів, ні демонстрацій, тому що спорт, особливо футбол, також припинив свою активність. Забезпечення матчів ліги у вихідні – це величезне навантаження для нас, навіть без пандемії коронавірусу. Зробивши паузу, ми отримали кадровий резерв, який змогли використати в інших місцях».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.