Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 квітня 2020, 23:15
662
2

ПАВЕЛКО: «Сподіваюся, УПЛ нарешті зможе виконати свою головну функцію»

Керівник УАФ поділився очікуваннями від виборів президента УПЛ

| Оновлено 29 квітня 2020, 23:15
662
2
ПАВЕЛКО: «Сподіваюся, УПЛ нарешті зможе виконати свою головну функцію»
Facebook. Андрій Павелко

Глава УАФ Андрій Павелко прокоментував майбутні вибори президента УПЛ. Функціонер вірить, що в чесній і відкритій боротьбі Лігу очолить гідний кандидат.

«Звернення кандидата з тим, щоб продовжити терміни заявки у зв'язку з перенесенням виборів - демократичний крок. Думаю, в такому випадку, ніхто не зможе сказати, що самі вибори були недемократичними, невідкритими або кулуарними.

Я хотів би, щоб вибори були максимально відкритими. Якщо буде кілька кандидатів, хочеться, щоб вони змагалися в баченні розвитку футболу, а не в якихось брудних технологіях. Це хороша можливість для клубів вибрати гідного керівника, який буде представляти їхні інтереси.

Сподіваюся, нарешті, Українська Прем'єр-Ліга зможе виконати свою головну функцію. Вона створювалася для того, щоб у клубів був свій представник, свої можливості для просування комерційних і маркетингових інтересів, щоб клуби почали заробляти.

Вірю, що ці вибори дадуть нам можливість пишатися успіхами Прем'єр-Ліги. Ми готові підтримувати будь-яке рішення клубів і ту ідею, яка буде запропонована. Ми готові зробити все, щоб ці вибори стали ефективними для самої суті і філософії Ліги», - заявив Андрій Павелко.

Додамо, що на пост президента УПЛ офіційно зареєстрований тільки один кандидат - Олександр Шевченко.

Раніше УПЛ прийняла рішення вдруге перенести вибори президента ліги - тепер на 25 травня.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
я какая главная функция УПЛ? отдать трансляцию всех матчей Саше Геббельсу?
Владимир Копяк
Странно слышать заверения в справедливых и честных выборах от главного коррупционера отечественного футбола, вся "работа" которого - это череда скандалов,коррупции, мошенничества и воровства бюджетных денег. Ни одни выборы в региональных ассоциациях не прошли без вмешательства и давления на делегатов Кустюченка и его пособников. Выберут в УПЛ человека, который будет послушным орудием в руках Павелки и его шестерок...