Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 23 квітня 2020, 10:01
3976
1

Дмитро СЕЛЮК: «У Локомотиві за півтора роки померли два молодих футболісти»

Лікар і генеральний директор клубу можуть потрапити до в'язниці, вважає агент

| Оновлено 23 квітня 2020, 10:01
3976
1
Дмитро СЕЛЮК: «У Локомотиві за півтора роки померли два молодих футболісти»
fc-metalist.com. Дмитро Селюк

Відомий агент Дмитро Селюк поділився думкою про смерті двох гравців московського «Локомотива» — 18-річного Олексія Ломакіна (грудень 2018го року) і 22-річного Інокентія Самохвалова (квітень 2020-го року).

«Куди ми котимося?! Дожили, що в одному з топ-клубів Росії за півтора роки померло два молодих футболісти. Те, що сталося з 22-річним Самохваловим, це просто жах. А тим більше з урахуванням того, що півтора роки тому в «Локомотиві» помер 18-річний футболіст Ломакін.

Сьогодні я дізнався, що футболісти скидалися, хто скільки може, на картку дружини Самохвалова. Дізнавшись про це, я був в шоці. Такий клуб, як «Локомотив», просто зобов'язаний як мінімум купити квартиру його дружині з дитиною або батькам, а також виділити фінансові кошти на життя.

Якщо подивитися з точки зору закону, то це кримінальна справа. І лікар, і генеральний директор клубу, за великим рахунком, можуть сісти у в'язницю або як мінімум повинні бути звільнені без права згодом працювати на таких посадах. Тим більше, що всі знали про його стан. Як футболіст може бути допущений до тренувального процесу, якщо у нього проблеми з серцем?! Талалаєв сказав, що в «Локомотиві» всі вже давно знали про проблеми з серцем у цього футболіста. Вважаю, що РФС повинен внести в регламент серйозні санкції проти клубів за подібні випадки.

Коли півтора роки тому помер Ломакін, це пройшло новинами в ЗМІ, але за підсумком я так і не побачив, щоб через це хтось був покараний або відсторонений від посади. Життя людини — це не жарти! Чи не здається вам, що дві смерті в одному клубі за півтора роки — 18-річного та 22-річного чоловіків — це занадто багато?

Хочу звернути увагу громадськості, РФС і ЗМІ на злочинну недбалість, яка призвела до такого результату. А відписки «Локомотива», що клуб надасть допомогу родині футболіста, виглядають дивно з урахуванням того, що на ділі гроші перераховують самі гравці. «Локомотив» зобов'язаний забезпечити сім'ю, яка втратила годувальника. Хоча, безумовно, ніякі гроші не допоможуть повернути Інокентія. Але ж він, наскільки я знаю, часом навіть тренувався з першою командою», — написав Селюк.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд
Футбол | 25 квітня 2024, 01:39 0
Аталанта – Фіорентіна – 4:1. Бергамо – у фіналі Кубку. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд поєдинку-відповіді 1/2 фіналу Кубка Італії

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Morales
Ну так бабы же ещё нарожают.
Для русских это просто статистика.