Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4493
6

Луїш КАШТРУ: «Багато клубів по всьому світу припинять існування»

Наставник «гірників» вважає, що коронавірус здатний боляче вдарити по футболу

Луїш КАШТРУ: «Багато клубів по всьому світу припинять існування»
Instagram. Луїш Каштру

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру озвучив одну з головних проблем, з якою може зіткнутися футбол через паузу, викликану пандемією коронавірусу.

«Кажуть, що турніри можуть повернутися в червні, липні або серпні, але ніхто ще не говорить про сценарій, за яким все буде розвиватися надалі, а також, що буде відбуватися з футболом в цілому. Я не знаю, скільки місяців пройде без футболу, але якщо це станеться, то багато клубів по всьому світу припинять існування», - сказав Каштру в ефірі Rádio Renascença.

Раніше Луїш Каштру розповів, що після отримання запрошення попрацювати в «Порту» думав, що його звуть на посаду водія автобуса.

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
banderlog78
нічого страшного не станенеться. просто поврізають зарплати всім цим МЕГАСТАРАМ
rasheed_iverson
Ну і нічого страшного. На світі є і більші проблеми.
UKRAINE FAN
Теперь наши клубы хоть не много подтянутся. Нашим клубам этот простой до одного места. за билеты, рекламу и тв права все равно тир копейки получают!
Oleksii Reva
Многие клубы прекратят существование ... Какая боль.
Это не футболисты! В 70 - е годы у нас во дворе было асфальтовое поле с щебнем по периметру. Если упадешь сотрешься. Желающих играть было 120 человек, играли только 12, так как поле было для мини футбола. Конкурс 1 к 10. Играли с 9 утра до 9 вечера, бесплатно. В начале играли лучшие на уровне Пеле, Марадоны...и выше. Некоторые ребята занимались в футбольных клубах от 5 лет и более. Пол года в году были не футбольными. И ни каких проблем. А то, что наши дворовые Пеле, Марадоны не попали в большой футбол проблема Советского спорта, коррупция. В профессиональный футбол попали не многие. Результат ни одного выдающегося. А лучшие не попали после 8 класса в ДЮСШ по лицу, что плохо учились! Где футбол и где учеба? Пеле, Горинча, Марадона были отличниками в школе? Я научился хорошо играть в футбол в 15 лет, ребята которые занимались в футбольных клубах 8 лет говорили, что я звезда, но старая. Так как для того, чтобы заниматься любительским футболом в СССР, нужно в 14 лет пойти в ДЮСШ. В советском союзе спортсмены считались работниками предприятий. А в это время бездарныеспортсмены, по блату вышедших а руководители советского спорта( Суркис например) набирали бездарных по блату. Нужно любить свое дело, а не деньги! Вот например боксеры, они одиночки, никто кроме них за проигрыш не виноваты, а х@йболистам постоянно яйца мешают показать футбол высшего класса!