Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 квітня 2020, 13:20
4736
0

Олександр ЗІНЧЕНКО: «Нас попередили, щоб ми поки не писали Гвардіолі»

У наставника «Манчестер Сіті» померла мама

| Оновлено 20 квітня 2020, 13:20
4736
0
Олександр ЗІНЧЕНКО: «Нас попередили, щоб ми поки не писали Гвардіолі»
Футбол 1/2/3. Олександр Зінченко

Футболіст англійського «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко повернувся в Україну і розповів, як проводить час на карантині. Також гравець пролив світло на терміни повернення до тренувань в клубі.

«До 4 травня поки ніяких тренувань не очікується. Ближче до цього числа нам дадуть точну дату, щоб ми прилетіли в Манчестер. Всі гравці знаходяться вдома, по своїх країнах. Бразильці - в Бразилії, португальці - в Португалії. Ближче до 4 числа буде все зрозуміло. Зараз головне - кожен хоче повернутися до тренувального процесу, щоб відновили чемпіонат і все тривало так, як це було раніше. З приводу бана - ніхто нічого не говорить, але зараз це не першочергово.

На жаль, у Пепа Гвардіоли недавно не стало матері, тому нас попередили, щоб ми не писали йому в цей час. Звичайно, кожен через інтернет висловив йому підтримку, тому що ми одна сім'я. В цей час кожному важко, але коли втрачаєш близьких і рідних - це найстрашніше. До цього він відсилав хлопцям відео, в яких закликав тримати себе в формі. Це були відео підтримки», - сказав Зінченко.

Нагадаємо, що в АПЛ залишилося зіграти дев'ять турів. Ман Сіті йде на другому місці, відстаючи від лідера Ліверпуля на 25 очок.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.