Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 квітня 2020, 10:06
1985
7

ЗІНЧЕНКО: «Якщо мене не візьмуть експертом на ТБ, то піду в кіберспорт»

Футболіст збірної України роздумує над зміною роду діяльності

| Оновлено 20 квітня 2020, 10:06
1985
7
ЗІНЧЕНКО: «Якщо мене не візьмуть експертом на ТБ, то піду в кіберспорт»
Instagram. Олександр Зінченко і Влада Седан

Гравець англійського «Манчестер Сіті» і національної збірної України Олександр Зінченко розповів про своє життя на карантині.

«Я перейшов на дворазове харчування, інакше б вже набрав вагу таку, що можна було б замість дядька Віті Леоненка сідати в студію Великого Футболу. За цей час я вже встиг зробити собі власну тренувальну базу. Міркую, що якщо карантин продовжать, буду набирати молодь і потрохи виховувати 7-8 річних хлопців для майбутнього України.

Тренувальна база у мене тут - якщо не в топ-10, то в топ-20 по Україні точно. У мене є все, що тільки можна придумати. Умови, газон, є де пробігтися, тому я в формі тримаюся впевнено. Серіали в нашому з Владою житті теж присутні, але перед сном. Якщо мене не візьмуть експертом на телеканал Футбол, то піду в кіберспорт.

У нас спільний бюджет і ми разом приймаємо рішення щодо покупок. Але, як кажуть, чоловік - це голова, а жінка - це шия. Куди шия направить, туди голова і дивиться. Коли у мене весілля? Це питання з такої ж категорії, як і «Коли поновлюються тренування в Манчестер Сіті?». Зараз все в підвішеному стані, ніхто нічого не знає. Як тільки буде календар матчів, тоді ми зможемо сісти та вирішити», - сказав Зінченко.

Раніше повідомлялося, що «Манчестер Сіті» не збирається купувати лівого захисника.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
Кстати даже при Блохине "Динамо" Киев – "Динамо" Загреб 2:0, без шансов причем
Nashwill
якщо будеш обсирати Динамо,то на крото(к)анал візьмуть хоч зараз тільки навчися жити в гівні,їсти гівно і бути гівном (і замість мозку ту ж субстанцію) і готовий експерд для кротовні
Володимир Олійник
але чомусь він це говорив мовою окупанта
Tospokitos
Если судить по его качестве игры и количестве игр сыгранных в основном составе , после того как он связался с Баклажан , то скорее всего он уже может переходить в кибер спорт или быть играющим тренером в своей команде. Зина , просыпайся ! Мы тебя любим за футбол! А от любви до ненависти один шаг!
Tospokitos
А вообще плохо когда шея немного ниже уровня ширинки, так как голова этого зверя получаеться на том же уровне что и рот Ирочки Морозюк
Bolshoi
Старый он будет для киберспорта.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил