Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1433
0

ТРЕТЬЯКОВ про урізання зарплат: «У нас бувають затримки по 2-3 місяці»

Гравець «Олександрії» проти урізання зарплат під час карантину

ТРЕТЬЯКОВ про урізання зарплат: «У нас бувають затримки по 2-3 місяці»
ФК Олександрія. Максим Третьяков

Півзахисник «Олександрії» Максим Третьяков розповів про ситуацію з зарплатами в команді і УПЛ.

«Ситуація, як і у всіх. Ми довіряємо своєму президенту, завжди готові почекати, якщо потрібно. Найголовніше, що у нас все чесно, навіть якщо є якісь затримки. В Україні їх немає, напевно, тільки у «Шахтаря». Ми всі розуміємо, але, звичайно, ніхто не хоче, щоб йому урізали зарплату. В УПЛ він вже і так вже знизився. Бачив інтерв'ю хлопців з «Шахтаря», які говорять, що готові. Але потрібно розуміти, що це топ-клуб, заробітки зовсім іншого рівня.

Наші хлопці - всі професіонали, працюють, незважаючи на карантин. Ніхто не сидить вдома перед телевізором в трусах і заробляє гроші, як багато хто може подумати.

Кожен тримає себе в формі, у кожного є ім'я, ніхто не хоче потім виходити і виглядати смішно перед уболівальниками. Кожен в нашій і, впевнений, інших командах тримає себе в формі і повинен отримувати зарплату, яка прописана в контракті. У нас немає такого, що премії більше, ніж зарплата. Коли грали в єврокубках - премії були побільше. Але премії це одне, людина в нормальній державі повинна бути захищеною.

Коли гравець підписує контракт, є певні обов'язки футболіста перед клубом і навпаки. Вважаю, що не повинні «різати» зарплати. Тим більше, як платять зарплату у нас. Кожен футболіст не отримує її день у день, завжди чекає, довіряє команді, клубу, керівництву. Бувають затримки по 2-3 місяці, а то й більше. Тому не треба робити з хлопців якихось нахлібників. Футболіст готовий чекати, щодня виходить на тренування, матчі. Таке ж ставлення має бути і у клубів до футболістів», - сказав Третьяков, слова якого наводить «Футбольний формат».

Раніше повідомлялося, що «Динамо» обговорює з гравцями скорочення зарплат.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.