Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 16 квітня 2020, 17:10
172
0

Євролігу планують дограти до кінця липня

Також до кінця сезону гратимуть без глядачів

| Оновлено 16 квітня 2020, 17:10
172
0
Євролігу планують дограти до кінця липня

Президент Євроліги провів конференц-дзвінок з представниками провідних європейських медіа, в якому розповів про плани Євроліги закінчити-таки сезон 2019/20.

За словами Бертомеу, цілком очевидно, що Фінал чотирьох, запланований на кінець травня в Кельні, не відбудеться в строк. Євроліга розглядає різні варіанти закінчення сезону, проте всі вони базуються на тому, що матчі доведеться проводити без глядачів.

Одним із найбільш вірогідних сценаріїв є проведення Фіналу восьми замість плей-оф в одній локації. Той же формат стосується і Єврокубка.

Опцій по місцях проведення турнірів у Євроліги багато, проте остаточне рішення буде прийнято не скоро. Пошуки максимально безпечних міст/арен тривають.

Завершувати сезон достроково Євроліга не планує, в той же час, і відновлювати сезон без 100% гарантій безпеки і здоров'я учасників Євроліга не буде.

За словами Бертомеу, Євроліга не може закінчити сезон пізніше, ніж кінець липня. Тобто, кінець липня є кінцевою точкою для сезону 2019/20. Грати в вересні-жовтні не планують і не хочуть, тому що це створить проблеми з календарем наступного сезону.

Нагадаємо, сезон Євроліги був зупинений за 6 турів до кінця регулярного сезону, коли визначилися всього п'ять (Ефес, Реал, Барселона, Маккабі, ЦСКА) з восьми учасників плей-оф. Сезон Єврокубка був зупинений після закінчення раунду Топ-16, з уже сформованими парами плей-оф.

Раніше повідомлялося, що всі матчі Євроліги планують дограти в одному місті.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.